سرخط خبرها
  • پرسپولیس تیم «ب» را تشکیل می‌دهد
  • پالایشی‌ها در انتظار تعیین تکلیف نرخ خوراک؛ بازگشایی نمادها مشروط شد
  • پایان فعالیت «خانه‌های قرمز» در محلات تهران
  • صاعقه در ارتفاعات پلدختر ۱۱۶ رأس دام را تلف کرد
  • شهرزاد خشنودزاده پرچمدار ایران در مراسم اختتامیه بازی‌های آسیایی ناگویا
  • قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد
  • کلاهبرداری با ادعای نفوذ در شبکه بانکی؛ کلاهبردار ۱۰ سکه‌ای در فرحزاد دستگیر شد
  • کاظمی: اخبار مربوط به استعفای معلمان کذب است
  • خبر اخراج دیپلمات‌های ایران توسط آمریکا کذب محض است/ نیروهای مسلح آماده‌ دفع هرگونه شرارت هستند
  • سرلشکر عبداللهی: فراجا در جنگ و کودتا جلوی تجزیه ایران را گرفت
  • ۳۸ استاندارد جدید خودرو تا سال ۱۴۱۱ اجباری می‌شود!!
  • سالاریه: پارس‌۲ آماده پرتاب است؛ نخستین ماهواره راداری ایران به‌زودی رونمایی می‌شود

تشکیل ۲۵۰ پرونده تخلف برای واحدهای متخلف در شهرستان بندرلنگه

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت بندر لنگه گفت: طی ۳ ماهه امسال پنج هزار و ۵۷۵ مورد بازرسی انجام شده و بیش از ۲۵۰پرونده تخلف برای واحدهای صنفی متخلف در این شهرستان تشکیل شده است.

گرانفروشی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، رامین آشوری رییس اداره صنعت، معدن و تجارت  بندر لنگه از انجام پنج هزار و ۵۷۵ مورد بازرسی در سه ماهه اول سالجاری خبر داد و گفت: این بازرسی‌ها به‌ منظور رصد وضع بازار کالا و خدمات به‌ ویژه کالاهای اولویت‌دار در قالب طرح‌های مختلف صورت گرفته است.

وی افزود: در این بازرسی‌ها که توسط کارشناسان نظارت و بازرسی این اداره به‌ صورت مستمر و روزانه از واحدهای صنفی و سطح عرضه انجام شده، ۲۵۰ پرونده تخلف به ارزش بیش از ۶میلیارد ریال تشکیل و برای بررسی و صدور رأی به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان بندر لنگه ادامه داد: این تخلفات اعم از گرانفروشی ، کم‌فروشی، عدم درج قیمت و نصب نرخ نامه، عدم ارائه برگ خرید و عرضه صورت گرفته است.

آشوری در پایان تأکید کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف از سوی واحدهای صنفی، مراتب را با شماره تلفن گویا ۱۲۴ سامانه ستاد خبری به اداره صنعت، معدن و تجارت این شهرستان گزارش کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه