سرخط خبرها
  • قهرمانی پاراکماندار ایران در مسابقات جهانی هند
  • اعزام تیم فنی و ارزیابی خسارت صندوق بیمه حوادث به مناطق سیل‌زده مازندران و گیلان
  • ۱۲۰ مگاوات برق پاک به شبکه برق کشور تزریق می‌شود
  • شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
  • دستگیری عاملان شرارت، هشدار پلیس درباره ایجاد مزاحمت در خیابان‌ها
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای رویارویی با هر تهدیدی آمادگی کامل داریم
  • خسارت سیل و طوفان به ۷۷۲ واحد مسکونی در مازندران
  • صعود والیبال ایران با سه برد متوالی به مرحله حذفی
  • واحد‌های دارای سابقه استخراج رمزارز مشمول حذف یارانه انرژی می‌شوند
  • پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
  • تدوین نقشه راه سازمان مدیریت بحران کشور/ احتمال ال‌نینو در ۲۷ استان کشور وجود دارد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قم:

شرایط کرونایی همچنان در قم ادامه دارد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: اگرچه با افت پیک کرونا در قم مواجه هستیم ولی شرایط کرونایی همچنان ادامه داشته و این شرایط نیاز به استمرار مراقبت‌های بهداشتی دارد.

سیامک محبی

به گزارش خبرگزاری موج قم، سیامک محبی در نخستین جلسه هماهنگی اجرای طرح ساماندهی مشارکت‌های مردمی در پیشگیری، کنترل و مقابله با کرونا که در سالن معصومیه فرمانداری قم برگزار شد، اظهار داشت: باید توجه داشته باشیم که اگرچه محدودیت‌های اجتماعی کاهش یافته است ولی همچنان موضوع کرونا پایان نیافته و نباید هدف اصلی خودمان که شکست این ویروس است را فراموش کنیم.

وی افزود: در ۲ روز گذشته پیک خفیفی از افزایش مراجعه‌کنندگان به مراکز بهداشتی قم را شاهد بودیم که خوشبختانه این روند امروز یکشنبه متوقف شد و امیدواریم این روند کاهشی در روزهای آینده نیز ادامه داشته باشد.

وی بابیان این‌که دانشگاه علوم پشکی به دنبال تعطیلی اصناف نیست گفت: رعایت فاصله‌گذاری هوشمند و اجرای دستورالعمل بهداشتی برای بازگشایی اصنافی که مجاز به ازسرگیری فعالیت شدند، بسیار ضروری است.

محبی بابیان این‌که متاسفانه باوجود حجم بسیار زیاد کمک‌های مردمی، این کمک‌ها به‌صورت متوازن در حوزه بهداشت و درمان توزیع نشده است ، گفت: عمده مشارکت‌های مردم در درمان خلاصه شد و حوزه بهداشت از این ظرفیت کمتر برخوردار گردید.

وی ظرفیت‌سازی برای استفاده از ظرفیت سمن‌ها و مشارکت‌های مردمی و تداوم فعالیت این سمن‌ها را مورد تأکید قرار داد و افزود: نهادینه کردن سازوکاری متناسب با بافت مذهبی و سنتی کشور برای شبکه‌سازی و استفاده از ظرفیت‌های مردمی با نگاه بلندمدت ضروری است.

محبی اظهار داشت: ۸۷ پایگاه سلامت در استان وجود دارد که این پایگاه‌ها اگرچه در ابتدا با چالش‌هایی مواجه بودند، ولی در ادامه و در قالب طرح غربالگری و طرح سلامت اقدام‌های بسیار بزرگی انجام دادند که این پایگاه‌ها ظرفیت‌های خوبی در استان هستند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه