سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

در سفر رئیس جمهور به هرمزگان؛

قرارداد خرید پساب بندرعباس از سوى صنایع غرب نهایى مى‌شود

استاندار هرمزگان از نهایی شدن قرارداد تامین پساب تصفیه شده برای استفاده در صنایع غرب بندرعباس در روزهای آتی خبر داد.

پساب 8

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، فریدون همتی در جلسه بررسی آخرین وضعیت طرح استفاده از پساب تصفیه شده برای صنایع و فضای سبز بندرعباس، عنوان کرد: استفاده از پساب تصفیه شده به عنوان یک طرح مهم و بزرگ در بندرعباس با پیگیری های بسیار به مراحل اجرا نزدیک شده است.

وی ادامه داد: یکی از اهداف اصلی از اجرای این طرح جلوگیری از ورود فاضلاب به دریا در بندرعباس است تا بتوانیم این دغدغه مردم این شهر را رفع کنیم.

استاندار هرمزگان افزود: با سرمایه گذاری مناسب انجام شده پساب فاضلاب بندرعباس تصفیه می شود و از این پساب تصفیه شده می توان برای مصرف کارخانجات برای تولیدات صنعتی در غرب بندرعباس و همچنین آبیاری فضای سبز این شهر استفاده کرد.

همتی تصریح کرد: شهرداری بندرعباس با استفاده از پساب تصفیه شده می تواند در راستای توسعه فضای سبز در این شهر اقدام کند و این امر یک فرصت خوب برای شهر بندرعباس در راستای رونق و توسعه فضای سبز محسوب می شود.

وی گفت: اگر شورای شهر بندرعباس مجوز خرید و استفاده از پساب تصفیه شده را برای آبیاری فضای سبز این شهر صادر نکند، شهرداری مجبور خواهد بود آب مورد نیاز برای فضای سبز را با قیمت بسیار بالاتر، از آب شیرین کن ها خریداری کند.

 استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: قرارداد تامین آب مورد نیاز صنایع غرب بندرعباس با استفاده از پساب تصفیه شده نیز باید به سرعت و طی روزهای آتی نهایی شود و این قرارداد در سفر رئیس جمهور به استان امضا خواهد شد.

همتی یادآور شد: همه باید تلاش کنیم تا این طرح به عنوان یک کار بزرگ و اثر گذار در شهر بندرعباس به سرعت اجرایی شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه