سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد

محمد بختیار خلیقی:

کردستانی ها نگران موجودی کالاهای اساسی در استان نباشند

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در تامین کالاهای اساسی مشکلی وجود ندارد و بیش از نیاز استان این کالاها در انبارها ذخیره‌سازی شده است.

محمد بختیار خلیقی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، محمدبختیار خلیقی در گفت‌وگو با خبرنگاران رسانه های کردستان اظهار داشت: بیش از نیاز استان کالاهای اساسی از جمله برنج، روغن، گوشت و غیره در انبارها ذخیره‌سازی شده است.

وی تصریح کرد: هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی در استان وجود ندارد و کالاهای مورد نیاز توسط شرکت غله و پشتیبانی امور دام ذخیره‌سازی شده است.

 خلیقی در ادامه افزود:  در زمینه توزیع کالاهای اساسی نیز هماهنگی‌های لازم با اتحادیه‌های صنفی انجام شده و کالاها بدون هیچ مشکلی در شبکه توزیع قرار خواهد گرفت.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان اضافه کرد: میوه شب عید هم به میزان کافی خریداری شده و در چهار انبار در سطح استان ذخیره‌سازی شده است.

خلیقی با اشاره به اینکه بیش از ۴۲۳ تن آرد و ۴۸۶ تن برنج تایلندی در استان موجود است، گفت: در تامین توزیع کالاهای اساسی برای این ایام یک‌هزار و ۳۰۰ تن برنج ۱۱۲۱ و ۶۰۰ تن شکر تامین شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۲۲۰ تن گوشت منجمد طرح معیشتی و ۲۲۰ تن مرغ منجمد هم برای تعطیلات نوروزی در نظر گرفته شده است.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در مجموع در بحث تامین کالاهای اساسی بیش از نیاز استان در انبارها ذخیره‌سازی شده و قطعا کوچکترین مشکلی در این حوزه نداریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه