سرخط خبرها
  • عارف: از مشارکت زنان در دولت بسیار راضی هستیم
  • شناسایی ۹ مورد تب کریمه کنگو در استان یزد؛ یک فوتی ثبت شد
  • پرداخت ۶ هزار میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی دانشگاهی و علوم پزشکی
  • شمارش معکوس برای لژیونر‌های مشمول؛ دردسر بزرگ فوتبال ایران در راه است
  • راهور: جاده چالوس دوطرفه شد
  • هشدار پلیس فتا درباره ربات‌های جعلی و ارز‌های دیجیتال
  • معوقات بازنشستگان مهر و آبان پرداخت می‌شود
  • ایران به عضویت کمیته عمومی کنفرانس سالانه آژانس اتمی درآمد
  • نظامیان رژیم صهیونیستی خبرنگار پرس تی‌وی در کرانه باختری را ربودند
  • جبلی: برنامه‌های هویت‌محور باعث افزایش مخاطبان رسانه ملی شد
  • کشف ۵۳ قطعه سکه هزاره اول قبل از میلاد در لرستان
  •  تجهیز مدارس تهران با ۷۲ هزار بسته ورزشی و ۱۰۰۰ اتاق بهداشت
  • پلیس در تعقیب پزشکی که بیمارانش را ناقص می‌کند
  • عدم کمبود دارو‌های حیاتی و ضروری در کشور
  • سرقت مسلحانه و مرگ تلخ پدر در کوار/ تهدید اعضای خانواده در صورت پیگیری
  • بختیاری زاده: بازیکنانم فوق العاده بودند/ السد یکی از بهترین تیم های آسیاست
  • پورشه، مرسدس‌بنز و MAYBACH در فهرست خودرو‌های مجاز وارداتی
  • برخورد با شناور، علت مرگ نهنگ ۱۰ تنی «براید» در ساحل چارک
  • شوک استراتژیک به عربستان پس از عدم ورود آمریکا به جنگ یمن
  • دولت: درباره موضوع موتورسواری بانوان یک خلاء قانونی وجود دارد

پیگیری طرح جامع حرم امامزاده موسی مبرقع(ع) در سفر استانی رئیس جمهور

مدیرکل اوقاف استان قم گفت: در سفر استانی رئیس جمهور به قم، پیگیر طرح جامع حرم امامزاده موسی مبرقع(ع) خواهیم بود و پیشنهاد تخصیص اعتبار ویژه را ارائه می‌دهیم.

حجت الاسلام والمسلمین عباس اسکندری

به گزارش خبرگزاری موج قم، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری پیش از ظهر امروز در آیین غبارروبی آستان مقدس امامزاده موسی مبرقع(ع) که به مناسبت سالروز رحلت این امامزاده واجب التعظیم برگزار شد اظهار کرد: امیدواریم در دولت جدید، گره پروژه عمرانی مجموعه امامزاده موسی مبرقع(ع) باز شود، البته در سفر استانی رئیس جمهور که به زودی صورت می‌گیرد پیشنهاد منظور کردن اعتباری برای همین مسئله ارائه خواهد شد.

وی افزود: اداره کل اوقاف استان قم تا حد توان در این زمینه همکاری می‌کند و امیدواریم با همراهی همه دستگاه‌های ذیربط، شاهد برداشته شدن گام‌های مثبتی برای به سرانجام رسیدن طرح باشیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه شورای شهر هم برای حل و فصل مجموعه امامزاده موسی مبرقع(ع) و امامزادگان چهل اختران اعلام آمادگی کرده است گفت: لازم است با همتی جمعی و حرکتی جهادی، طرح مذکور را به سرانجام برسانیم.

وی ادامه داد: امامزاده موسی مبرقع(ع) از جمله چهره‌های شاخص تاریخ قم به شمار می‌روند که حرم مطهر ایشان همواره محل تکریم و ملجأ و پناهگاه شیعیان و همه مسلمانان بوده است.

اسکندری تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم در راستای اعتلای کلمة الله و اظهار ارادت به ساحت قدسی ائمه اطهار(ع) و امامزادگان، سهمی داشته باشیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با اشاره به برنامه‌های فرهنگی، قرآنی و اجتماعی اوقاف قم گفت: همه این برنامه‌ها در راستای تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی که مطالبه رهبر معظم انقلاب هم هست اجرایی می‌شوند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر