سرخط خبرها
  • امتحانات نهایی یازدهم و دوازدهم در ۴ استان لغو شد
  • ایمنی خودرو پس از خطای انسانی، مهم‌ترین عامل تصادفات است
  • تردد از مسیر موردتأیید آمریکا در تنگه هرمز به صفر رسید
  • رئیس انجمن صنعت تایر: خودروسازان ۶ همت به این صنعت بدهکارند
  • والیبال نشسته ایران آمریکا را در هم‌ کوبید
  • نرخ بلیت پروازهای اربعین به‌زودی اعلام می‌شود
  • وزارت جهاد: با واردات روغن و خوراک دام فشار بر منابع آبی را کم می‌کنیم
  • شخم‌زدن ورزشگاه آزادی زیر ذره‌بین مجلس
  • آغاز دور جدید حملات اینترنشنال به ایست‌های بازرسی
  • بازار نفت در آستانه تهی شدن با بسته شدن مجدد هرمز
  • توضیح وزارت ارشاد درباره انتشار اطلاعات مالی هنرمندان
  • انتقاد وزارت صمت از فرمول قیمت‌گذاری خودرو
  • کشف ۱۸۷ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز در دو واحد صنعتی در استان تهران
  • ۵ بانک جدید به شبکه خرید اسکناس حاصل از صادرات پیوستند
  • ورزشگاه آزادی تا دی ماه در دسترس نیست!
  • زاکانی: مانع توسعه فیبر نوری نیستیم؛ دنبال اجرای قانونیم

مجلس و وزارت بهداشت برای تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه همکاری می‌کنند

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در جلسات متعدد با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، بر اهمیت تخصیص بودجه بهینه و هدفمند به منظور پیشبرد اهداف کلان نظام سلامت و اجرای موفق برنامه هفتم توسعه تاکید کرد.

معاون وزیر بهداشت
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از وبدا، مهندس طاهر موهبتی در جریان جلسات بررسی بودجه سال ۱۴۰۳ با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، به ضرورت تأمین منابع مالی کافی برای اجرای سیاست‌های کلی نظام سلامت اشاره و خاطرنشان کرد: تحقق اهداف عدالت در سلامت و ارتقای کیفیت خدمات درمانی، به تخصیص هدفمند منابع و همکاری مؤثر مجلس نیازمند است.

وی با تأکید بر لزوم توجه ویژه به بخش اورژانس و مناطق محروم، افزود: برای افزایش کارایی خدمات درمانی و ارتقای زیرساخت‌ها، به‌ویژه در حوزه‌های اورژانس، نیازمند تأمین منابع لازم هستیم. توسعه پایدار در این بخش‌ها مستلزم همکاری نزدیک وزارت بهداشت و مجلس است.

موهبتی همچنین با اشاره به چالش‌های ناشی از تحریم‌ها، گفت: با وجود تحریم های مختلف، در عمل با موانع مختلفی مواجه هستیم. بهره‌برداری از ظرفیت‌های داخلی و استفاده بهینه از منابع موجود از مهمترین اولویت‌های ما برای مقابله با این شرایط است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: همکاری مستمر و سازنده با نمایندگان مجلس و سازمان برنامه و بودجه می‌تواند نقش کلیدی در تحقق برنامه‌های کلان وزارت بهداشت در برنامه هفتم توسعه ایفا کند و ما مصمم هستیم که این اهداف را با جدیت دنبال کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه