قرار تامین برای توقیف اموال منافقین صادر شد
بیست و یکمین دادگاه منافقین به صورت علنی در شعبه ۱۱دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد.
، بیست و یکمین دادگاه به ریاست قاضی حجتالاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری، وزیری نماینده دادستان، خانواده شهدا و وکلای آنها و وکلای متهمان در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) برگزار شد.
قاضی دهقانی در ابتدای این دادگاه اظهار داشت: براساس شکایت وکیل شکات مبنی بر مطالبه دیه و خسارت تمامی اموال متعلق به سازمان مجاهدین خلق و متهمین در این پرونده شناسایی و توقیف خواهد شد.
وی گفت: هرگونه معامله متعلق به اموال متهمین یا شخصیت حقوقی سازمان مجاهدین خلق از سوی این دادگاه ممنوع و موجب توقیف و پیگیری قانونی قرار میگیرد.
بیشتر بخوانید:
جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین
حضور فرزند ارشد شهید باهنر در دادگاه منافقین/ باهنر: ما شاهد و ناظر سوختن ساختمان نخست وزیری بودیم
ناصر باهنر فرزند ارشد شهید باهنر در این دادگاه، اظهار داشت: من و خانواده و سه فرزند ناظر این فاجعه بودیم، یک ساعت و نیم زمان برد تا آتش مهار شد، مطلع نبودیم چه اتفاقی افتاده بعد از ظهر به ما اطلاع داده شد
وی با بیان اینکه ما در طول این سال ها سختی های زیادی کشیدیم،گفت: ما بعنوان خانواده شهید ، شکایت خود را اعلام می کنیم.
باهنر بیان کرد: ما نمی دانستیم چه اتفاقی افتاده بود، موسوی اردبیلی من را صدا کردند و گفتند در این اتفاق پدر شما و شهید رجایی به شهادت رسیدند.
وی گفت: فردای آن روز آماده تشییع جنازه شدیم، به میزانی مراسم شلوغ بود که به دفن اجساد نرسیدیم، امکان دیدن اجساد را به ما ندادند و گفتن اجساد سوخته شده است.
باهنر خاطرنشان کرد: در روز تشییع جنازه اسم کشمیری بعنوان شهید برده شد، اما پس از آن مشخص گردید عامل اصلی ایشان بوده است.
وی با بیان اینکه پدر من هیچگاه کار نظامی نکرد، تصریح کرد: وی تا اجتهاد در حوزه علمیه درس خواست و کل دوره ای که در حوزه بودند کارهای طلبگی انجام می دادند .
باهنر عنوان کرد: وی در دانشگاه نیز ارشد علوم تربیت و دکترای الهیات با گرایش فلسفه خوانده بود.
کشمیری در آلمان راننده تاکسی است/ در اردوگاه به «باقر» معروف بود
محمد رضا گلی عضو جدا شده از سازمان منافقین یکی از شهادت دهندگان این اتهام، اظهارداشت: بیست و چهارسال عضو سازمان بودم، ابتدا در ترکیه در پایگاه های استانبول بودن، بعد به بغداد اعزام و پس به اردوگاه اشرف رفتم.
وی افزود: در قسمت های مختلف سازمان کار کردم و نهایت در سال ۹۰ به اتفاق یکی از دوستان شبانه فرار کردیم و اکنون ۱۳ سال است که ایران هستم.
عضو جداشده از سازمان منافقین بیان کرد: در زمان حادثه ۸ شهریور تازه دیپلم گرفته و هنوز سربازی نرفته بودم، حادثه سختی بود.
وی گفت: از سال ۵۷ نشریات و گروه های مختلف را می خواندم، از ۵۷ تا ۶۰ به فضای باز در داخل سازمان معروف بود، رجوی در اردوگاه اشرف عنوان کرد در زمانی که همه جریان ها بدنبال فعالیت سیاسی بودند، ما بدنبال جمع کردن سلاح بودیم ، از روز اول پیدا بود سازمان از ۳۰ خرداد ۶۰ فعالیت نظامی خود را آغاز کردند.
گلی با اشاره به اینکه وقایع ۷ تیر و ۸ شهریور وقایع سختی بود، گفت: مسئولیت این حادثه را رجوی رسما برعهده نگرفت اما در اشرف، رجوی بارها گفتن کاری که انجام دادیم بسیار قدرتمندانه بود، میگفت این ما بودیم که حزب را منفجر و ۷ تیر را رقم زدیم.
عضو جدا شده سازمان منافقین عنوان کرد: رجوی بارها بیان میکرد، هدف ما بی آینده کردن نظام جمهور اسلامی بود اما تاریخ ثابت کرد برعکس این انفاق افتاد و آنها مجبور شدن از عراق به کیلومتر ها دورتر از مرز ایران و به آلبانی بروند.
وی خاطرنشان کرد: در ایران شاهد آن هستیم این سازمان جایگاهی در کشور نداشته و مردم حتی آنها را ایرانی نمی دانند.
گلی عنوان کرد: مقطعی در ستاد تشکیلات بودم که اعضای آن تعداد زیاد نبودند و تنها ۱۲ نفر بودیم که همگی از اعضای قدیمی بودند.
وی با بیان اینکه کشمیری که به باقر معروف بود یکی از این اعضا بود، عنوان کرد: وی هیچ کاری به کسی نداشت، کار خود را میکرد، هیچ مسئولیتی نداشت و علیرغم اینکه اجباری بود اما در نشستهای روزانه شرکت نمی کرد.
عضو جدا شده سازمان منافقین بیان کرد: پس از آن باقر(کشمیری) به بغداد رفت و بعد شنیدم که به آلمان فرستاده شد.
گلی با بیان اینکه بعد ها از افراد شنیدم که کشمیری در آلمان راننده تاکسی است، گفت: اکنون نیز بیکار ننشته و جنگ سایبری را ادامه می دهند، آنها اتاق کامپیوتر دارند و هر یک ۱۰ الی ۲۰ اکانت در فضای مجازی داشته، با جوانان، اساتید و دانشجویان ارتباط می گیرند.
وی به نصب عکس مسعود و مریم رجوی توسط برخی از آشوبگران در کشور در زمان اغتشاشات اشاره کرد و افزود: این رفتارها متاثر از فعالیت های سایبری بود که انجام شده، آنها در حال حاضر دسترسی به کشور ندارند اما در صورت امکان ورود پیدا کرده و به اقدامات تروریسی خود تداوم می دهند.
صدام و مسعود رجوی هر دو از یک جا دستور می گرفتند/ مسعود کشمیری شبیه مجاهدین نبود
مسعود خدا بنده عضو جدا شده از سازمان منافقین، از انگلستان بصورت ویدئویی در این دادگاه حضور داشت و اظهار داشت: من محافظ شخصی مسعود رجوی و یگان حفاظت وی بودم و تا هزارو ۹۹۶ این مسئولیت را بر عهده داشتم.
وی با بیان اینکه مسعود رجوی با نام غیر واقع در پاریس تردد می کرد، گفت: دولت های مختلف پاسپورت هایی با نام های غیر اصل در اختیار وی قرار می دادند اما زمانی که فرانسه بود این کشور برای وی این پاسپورت ها را صادر میکرد.
عضو جدا شده از سازمان منافقین بیان کرد: من آبان ماه مسعود کشمیری را در عراق دیدم اما از اینکه از شهریور ماه تا آن زمان در کجا مخفی شده بود اطلاعی نداشتم.
وی با بیان اینکه کشمیری با دیگر اعضای مجاهدین متفاوت بود، تصریح کرد: مسعود کشمیری بسیار مذهبی بود و بخشی از شعار ها و دعا های بعد نماز مجاهدین رامن به وی آموزش دادم.
خدابنده با اشاره به اینکه مسعود کشمیری در آن زمان با نام باقر معروف بود، گفت: وی همیشه سر بزیر بود ، من مدتی در اشرف مسئولیت انتظامات را بر عهده داشتم، به دلیل اینکه پس از انقلاب ایدئولوژی خواندن قرآن ممنوع بود در آن زمان کشمیری زیر پتو با چراغ قوه قرآن خوانده بود و آن را دستگیر کرده بودند.
وی با عنوان اینکه مسعود کشمیری هیچگاه ماننده اعضا سازمان نشد، گفت: در کنار آن نمی توانست از سازمان جدا شود چون جایی را نداشت.
عضو جداشده از سازمان منافقین بیان کرد: رجوی با انجام جنایاتی از جمله ۸ شهریور خواستار بی آینده کردن جمهوری اسلامی بود، پس از ترور شخصیت ها عنوان می کردند اکنون باید پاسداران را در خیابان ها ترور کنید.
وی با بیان اینکه رجوی به تنهایی تصمیم گیرنده نبود، تصریح: او حتی نمی توانست تصمیم بگیرد کدام فرد را باید ابتدا ترور کند، به عقیده من صدام و مسعود رجوی هر دو از یک جا دستور میگرفتند.
خدابنده عنوان کرد: آنها میگفتند عراق از بیرون مرزها و سازمان از درون به نظام جمهوری اسلام ضربه وارد کند تا قادر به ادامه راه نباشند.
وی با اشاره به برخی قوانین شنیع در سازمان منافقین، بیان کرد: همبستری با همسر دوستت مانعی نداشت اما دیدن فرزند گناه بود، این قوانین سبب شده بود زندگی در بین اعضا جریان نداشته باشد.
ارسال نظر