سرخط خبرها
  • بانوی ایرانی داور ۳ فینال سپک تاکرا بازی‌های آسیایی
  • تولید ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب بازیافتی
  • ضرب‌الاجل مرکز اطلاعات مالی برای صندوق‌های قرض‌الحسنه غیرمجاز
  • پلیس راهور علت تأخیر در پلاک‌گذاری برخی خودرو‌های نوشماره را اعلام کرد
  • فروش ارز در شعب منتخب بانک‌ها آغاز شد
  • علوم پزشکی تهران: والدین، دانش آموز سرما خورده را به مدرسه نفرستند
  • جمشیدی و شاهی در پدل برنز گرفتند
  • اختلاف یک میلیارد تومانی قیمت مسکن بین مناطق تهران
  • سیاوش جمشیدی، از اراذل و اوباش مسلح سطح یک شهرکرد اعدام شد
  • آغاز ثبت‌نام دومین آزمون اختصاصی استخدامی افراد دارای معلولیت
  • سلطه آرین سلیمی بر آسیا؛ شانزدهمین طلای کاروان «شجره طیبه» به ثبت رسید
  • اعلام نفرات برتر کنکور ۱۴۰۵/ نتایج اولیه آزمون سراسری فردا اعلام می‌شود

مراسم آئین اعطای نشان استاد ممتازی دانشگاه تهران آغاز شد

آئین اعطای نشان استاد ممتازی دانشگاه تهران با حضور وزیر علوم، رئیس دانشگاه تهران و جمعی از اساتید آغاز شد.

مراسم آئین اعطای نشان استاد ممتازی

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج ، آئین اعطای نشان استاد ممتازی دانشگاه تهران با حضور وزیر علوم ، رئیس دانشگاه تهران و جمعی از اساتید آغاز شد.

مهدی فکور دبیر ستاد انتخاب استاد ممتازی دانشگاه تهران،  در خصوص دستورالعمل انتخاب استاد ممتازی، اظهارداشت: به منظور بهره مندی هرچه بیشتر ، بزرگداشت و ارج نهادن به اعضای هیأت علمی دانشگاه با مرتبه استادی که دارای شایستگی‌ها و برجستگی‌های علمی و شخصیت فرهنگی شاخص در سطح ملی، منطقه ای و بین المللی و نیز حسن شهرت و دارای مرجعیت علمی در زمینه تخصصی خود باشند، طبق ضوابط این دستورالعمل به عنوان استاد ممتاز انتخاب می شوند. 

وی در خصوص تشکیل پرونده استاد ممتازی در دبیرخانه، بیان کرد: بررسی های اولیه برای کسب این عنوان بر اساس دستورالعمل نحوه انتخاب استاد ممتاز در دبیرخانه و اعطای نشان استاد ممتازی صورت می گیرد. 

فکور عنوان کرد: کلیه اطلاعات مورد نیاز توسط دبیرخانه مستقر در حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه از سامانه های اطلاعاتی دانشگاه و سایر منابع موثق دریافت و پس از صحه گذاری ملاک اقدامات بعد بود. 

دبیر ستاد انتخاب استاد ممتازی دانشگاه تهران در خصوص کمیته های صاحب نظر در انتخاب اساتید، خاطر نشان کرد:  از جمله این کمیته ها شامل معاون پژوهش و فناوری، معاون آموزشی، رئیس دانشکدگان دانشکده  می شود.

وی گفت: این برنامه برای نخستین بار در کشور صورت گرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه