سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

وزیر بهداشت:

قرارگاه جوانی جمعیت در استان ها فعال است/زمان طلایی جوانی جمعیت ۶ سال است

وزیر بهداشت با اعلام تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت در استان ها، گفت: اگر تا ۶ سال آینده تدبیری برای عبور از بحران جمعیت نیاندیشیم، با مشکلات زیادی مواجه می‌شویم.

وزیر بهداشت

به گزارش خبرگزاری موج، بهرام عین اللهی، در نخستین رویداد «جایزه ملی جوانی جمعیت » که با حضور معاون اول رئیس جمهور در تالار وحدت تهران برگزار شد، گفت: وزارت بهداشت، بلافاصله پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت و پیش از تشکیل ستاد ملی جمعیت، نسبت به راه اندازی قرارگاه جوانی جمعیت در سطح وزارتخانه و دانشگاه‌ها اقدام کرد.

وی افزود: از ابتدای تشکیل دولت سیزدهم، وزارت بهداشت با احساس تکلیف در موضوع جوانی جمعیت، اقدام به اصلاح ساختار و تأسیس اداره کل جوانی جمعیت و به کارگیری مدیران و نیروهای متخصص و متعهد در این زمینه کرد.

وزیر بهداشت با اشاره به تأکیدات رهبری در موضوع جوانی جمعیت، اظهار داشت: باید از مجلس شورای اسلامی و نمایندگان بابت تصویب قانون انقلابی «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» قدردانی کنیم که در این برهه حساس نسبت به این کار مهم اقدام کردند.

 

بیشتر بخوانید:

اخذ دفاع از ۳۶ مسئول برای استنکاف از اجرای قانون جوانی جمعیت/ بسیاری از مصوبات ستاد ملی جوانی جمعیت تاکنون پیگیری و اجرا نشده است

دستورالعمل‎‌های ۹ گانه جوانی جمعیت به استان‌ها ابلاغ شده است

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه تا سال ۱۴۳۰ بالغ بر ۳۰ درصد جمعیت کشور سالمند خواهند شد و اگر تا ۶ سال آینده چاره‌ای برای عبور از بحران جمعیت نیاندیشیم، در آینده با مشکلات زیادی مواجه می‌شویم، گفت: وزارت بهداشت در سه حوزه تمرکز بر حسن اجرای قانون جوانی جمعیت، برنامه ریزی برای فرهنگسازی در حوزه شبکه بهداشت و نظارت و پایش مستمر برنامه‌ها؛ به طور عملیاتی به حوزه جمعیت ورود کرده است.

عین اللهی بیان کرد: تاکنون برای اجرای قانونی جوانی جمعیت که ۶۰ درصد از مواد آن مربوط به حوزه سلامت است، ۹ دستورالعمل توسط وزیر بهداشت و ۲۴ دستورالعمل توسط معاونان این وزارتخانه به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است.

وی توسعه و ساخت خوابگاه‌های متاهلی، تشویق کارکنان به ازدواج، کاهش شیف شب مادران شاغل، افزایش وام‌ها و ودیعه مسکن دانشجویان متأهل، توزیع ۵۰۰ میلیارد تومان داروهای تقویتی در شبکه بهداشتی، بیمه درمان ناباروری، جلوگیری از سقط عمدی جنین، آموزش ۲۸ هزار بهورز و ۲۲ هزار مراقب سلامت، رایگان سازی زایمان طبیعی در ۴۴۸ مرکز، راه اندازی ۱۰۳ مرکز درمان ناباروری در سطح ۳ و اصلاح دستورالعمل غربالگری ناهنجاری‌های کروموزومی را بخش دیگری از اقدامات وزارت بهداشت در حوزه جمعیت برشمرد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه یکی از اولویت‌های همیشگی سفرهای استانی، مباحث مربوط به جوانی جمعیت است، افزود: برنامه «هم نفس» که به آموزش حین ازدواج در شبکه بهداشتی می‌پردازد و همچنین اجرای طرح «رویش» تؤام با پرداخت پلکانی به بهورزان و مراقبان سلامت که اقدامات شأن موجب افزایش فرزندآوری شده، در شبکه بهداشتی کشور به اجرا درآمده است.

عین اللهی در پایان گفت: خیّرین در سال گذشته، ۳,۶۰۰ میلیارد تومان به حوزه سلامت کمک کرده اند و از این عزیزان درخواست می‌کنیم که به حوزه جمعیت نیز ورود کرده و به برنامه‌های جوانی جمعیت، کمک کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه