سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد

ساعات فعالیت مراکز معاینه فنی پایتخت در ماه مبارک رمضان

مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای شهر تهران گفت: ساعت کاری مراکز در ایام ماه مبارک رمضان هیچگونه تغییری نداشته است.

مراکز معاینه فنی

به گزارش خبرگزاری موج، حسین مقدم مدیر عامل ستاد مرکزی معاینه فنی درباره نحوه ساعت فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران توضیح داد: ساعت کاری مراکز در ایام ماه مبارک رمضان هیچگونه تغییری نداشته و معمولا مراکز معاینه فنی شهر تهران تا ساعت ۱۷ فعال هستند. با توجه به متفاوت بودن ساعت کاری مراکز، شهروندان می‌توانند از طریق سایت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران inspection.tehran.ir از آخرین وضعیت کاری و آدرس مراکز معاینه فنی مطلع شوند.

مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای شهر تهران ضمن اشاره به افزایش مراجعات شهروندان از ابتدای امسال گفت: شهروندان تقریباً از ۷۵ درصد ظرفیت پذیرش اینترنتی و مراجعه با وقت قبلی استفاده کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مراکز واقع در جنوب شهر تهران خلوت‌تر است، افزود: جهت مدیریت زمان از شهروندان درخواست می‌شود از طریق سامانه مدت انتظار که در سایت ستاد معاینه فنی در دسترس است، خلوت‌ترین مراکز را برای انجام معاینه فنی خودروی خود انتخاب کنند. ظرفیت خالی نوبت دهی اینترنتی مربوط به همین مراکز جنوبی است که شهروندان به سادگی می‌توانند با استفاده از نوبت دهی و تعیین وقت قبلی به این مراکز مراجعه کنند.

به گفته مقدم؛ مسیر ورودی به مرکز معاینه فنی برای خودروهای دارای نوبت اینترنتی متفاوت بوده و این خودروها نیاز به ایستادن در صف خودروهای مربوط به پذیرش معمولی را ندارند.

مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای شهر تهران در ادامه به منظور جهت مدیریت زمان و کاهش معطلی متقاضیان، از شهروندان درخواست کرد که پیش از مراجعه نسبت به کنترل قسمت‌هایی از خودرو که به صورت چشمی توسط راننده قابل بررسی است نظیر سلامت چراغ‌های اخطار، کمربند ایمنی، برف پاک کن و شیشه شور اقدام کنند.

بنا براعلام سایت شهر، وی در پایان درباره خودروهای مشمول معاینه فنی در سال ۱۴۰۱ خاطرنشان کرد: بر اساس قانون هوای پاک دوره معافیت انجام معاینه فنی از زمان تولید برای وسایل نقلیه شخصی و دولتی چهار سال و برای وسایل نقلیه عمومی یک سال تعیین شده است؛ برای مثال در فروردین ۱۴۰۱ خودروهای تولید فروردین ۱۳۹۷ و ماقبل مشمول معاینه فنی می‌شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه