سرخط خبرها
  • هشدار امنیتی سفارت آمریکا در اردن
  • سازمان حج و زیارت: هیچ‌گونه نگرانی در خصوص زائران ایرانی در سرزمین وحی وجودندارد
  • انگلیس خواستار کاهش تنش در منطقه شد
  • نفت صعود کرد و به ۹۵ دلار رسید
  • سپاه پاسداران: پایگاه هوایی رامات دیوید، هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت
  • فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا: به نقص مکرر آتش بس از سوی رژیم صهیونی پاسخ دادیم
  • کارت‌به‌کارت بین‌بانکی از ۱۰ میلیون تومان به ۱۵ میلیون تومان افزایش یافت
  • وزارت بهداشت: اتصال همه بیمارستان‌ها به سامانه یکپارچه نوبت‌دهی
  • داعش با انتشار پوستری، تهدید به بمب‌گذاری در مسابقات جام جهانی آمریکا و ترور پاپ کرد
  • سفیر ایران در مکزیک: ویزای تیم ملی ساعتی است
  • هشدار مهم پلیس فتا: افزایش کلاهبرداری در سایت دیوار
  • ترامپ: دوست دارم حملات دقیق‌تری علیه حزب‌الله انجام شود
  • فعال شدن آژیر هشدار در شمال فلسطین اشغالی
  • قالیباف: دشمن فقط زبان قدرت می‌فهمد دست ما روی ماشه است

ثبت‌نام دیابتی‌ها برای دریافت انسولین قلمی تمدید شد

معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: طرح ثبت نام بیماران دیابتی تا ۲۰ تیر ماه تمدید شده و پس از اتمام موعد مقرر توزیع دارو صرفاً به بیماران ثبت شده در این سامانه صورت می‌گیرد.

انسولین قلمی

به گزارش خبرگزاری موج، معاونت درمان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه شماره ۲ خود درمورد ثبت نام جهت دریافت داروی انسولین قلمی تصریح کرد: اکنون اطلاعات بیماران تحت پوشش سازمان بیمه سلامت در سامانه مدیریت بیماریهای نادر بارگذاری و اطلاعات بالغ بر ۵۰ درصد از بیماران مصرف کننده انسولین قلمی پیش بینی شده در کشور ثبت شده است.

براساس این اطلاعیه، با اقدامات صورت پذیرفته نیازی به مراجعه بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت به مراکز دیابت نیست و بیماران صرفاً با مراجعه به سامانه مدیریت بیماریهای نادر (https://rda.behdasht.gov.ir) می توانند از ثبت کدملی و صحت اطلاعات درج شده خود اطمینان حاصل نمایند.

در این اطلاعیه آمده است: بمنظور ساماندهی فرآیند توزیع انسولین قلمی و ارتقای سطح دسترسی بیماران دیابتی به این گروه از داروها، از ماه گذشته طرح ثبت نام این بیماران در سامانه مدیریت بیماریهای نادر (https://rda.behdasht.gov.ir) با دستور اکید وزیر بهداشت و تاکید بر استفاده حداکثری از امکانات مراکز درمانی، بهداشتی در دانشگاه های علوم پزشکی جهت پیشگیری از ازدحام مراجعین در شرایط شیوع COVID۱۹ آغاز شد. تا جایی که درحال حاضر ۸۲۸ مرکز دیابت در سطح کشور در این زمینه فعال هستند.

معاون درمان وزارت بهداشت افزود: همچنین جهت تسریع در این خصوص، مذاکرات مستمری با سازمانهای بیمه گر پایه در مورد تطابق بانک اطلاعاتی این بیماران و انتقال داده به سامانه مدیریت بیماریهای نادر (https://rda.behdasht.gov.ir) صورت گرفته است. درحال حاضر اطلاعات بیماران تحت پوشش «سازمان بیمه سلامت» در سامانه بارگذاری و اطلاعات بالغ بر ۵۰ % از بیماران مصرف کننده انسولین قلمی پیش بینی شده در کشور ثبت شده است.

در این اطلاعیه تصریح شده است: با اقدامات صورت پذیرفته نیازی به مراجعه «بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت» به مراکز دیابت نیست و بیماران صرفاً با مراجعه به سامانه مدیریت بیماریهای نادر (https://rda.behdasht.gov.ir) می توانند از ثبت کدملی و صحت اطلاعات درج شده خود اطمینان حاصل نمایند و چنانچه اطلاعاتشان نیاز به اصلاحاتی دارد آخرین اصلاح را انجام و ثبت نهایی نمایند. در صورت عدم ثبت اطلاعات نیز با انتخاب استان/ شهر محل سکونت خود، از لیست مراکز دیابت محدوده سکونت خود مطلع شوند و با مراجعه و ارائه مستندات پزشکی اقدام به ثبت نام در این سامانه نمایند.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه