سرخط خبرها
  • استقلال و معمای قرارداد‌های پایان فصل
  • بازسازی روزهای سخت کرونا در سریال «تیم درمان»
  • خفتگیری از دختر دانشجو در خراسان شمالی
  • الزام ساخت پناهگاه در ساخت‌وساز‌های جدید
  • آرامکو: ذخایر نفت جهان به سطح نگران‌کننده‌ای کاهش یافته است
  • ناگویا؛ میزبانی پرحاشیه بازی‌های آسیایی
  • فلسطین اولین حریف تیم ملی در تورنمنت بصره شد
  • ریزش معدن کروم بیدوئیه در فاریاب/ احتمال وجود افراد حبس شده در معدن
  • عارف: مسئولیت صرفه‌جویی را صرفاً بر عهده مردم نگذاریم
  • سرلشکر عبداللهی: اگر جنگ جدیدی آغاز شود، آتش آن دامن همه را فرا می‌گیرد
  • اعدام ۲ نفر از عوامل اصلی شهادت ۴ مأمور پلیس در اصفهان
  • پزشکیان: نیروی انتظامی از ستون‌های استوار امنیت کشور است
  • ۴۱ فروند هواپیمای MD از مهر امسال اجازه پرواز ندارند

کاهش ۶ تا ۹ درجه‌ای دمای هوا در نوار شمالی کشور

طبق اعلام مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی دمای هوا در نوار شمالی کشور ۶ تا ۹ درجه‌ کاهش می یابد.

پیش بینی هواشناسی

به گزارش خبرگزاری موج، صادق ضیاییان مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی از بعد ازظهر امروز (۲۹ مهر) بارش و ابرناکی در استان‌های اردبیل و گیلان آغاز می‌شود، اظهار کرد: فردا (۳۰ مهر) نیز سامانه بارشی تقویت و به شرق سواحل دریای خزر و خراسان‌ شمالی کشیده می‌شود.

وی با بیان اینکه طی روزهای پنجشنبه و جمعه (۱ و ۲ آبان) نیز در سواحل شرقی دریای خزر و خراسان‌ شمالی بارش پراکنده رخ می‌دهد، گفت: طی روز شنبه (۳ آبان) برای بیشتر مناطق کشور جوی آرام و آسمانی صاف پیش‌بینی می‌شود.

به گفته مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی دمای هوا از امروز تا جمعه (۲۹ مهر تا ۲ آبان) در سواحل دریای خزر و استان اردبیل و از روز چهارشنبه تا جمعه (۳۰ مهر تا ۲ آبان) در شمال شرق کشور بین ۶ تا ۹ درجه سانتیگراد کاهش می‌یابد.

ضیاییان ادامه داد: دریای خزر نیز از امروز تا بعد ازظهر پنج شنبه (۱ آبان) مواج پیش بینی می شود.

وی در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۳۰ مهر) صاف در بعضی ساعات همراه با وزش باد و در بعد ازظهر قسمتی ابری با حداقل دمای ۱۳ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد و طی روز پنج‌شنبه (۱ آبان) نیز صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و در اواخر وقت غبار محلی با حداقل دمای ۱۱ و حداکثر دمای ۲۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه