سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

جو ناپایدار در اغلب مناطق کشور

براساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی سازمان هواشناسی آخرین وضعیت جوی حاکم بر کشور تشریح شد.

پیش بینی هواشناسی

به گزارش خبرگزاری موج، بر اساس پیش‌بینی نقشه‌های همدیدی و آینده نگری و با توجه و آخرین نقشه‌های پیش‌یابی سازمان هواشناسی امروز در نوار شمالی کشور رگبار باران گاهی با رعد و برق و وزش باد رخ می‌دهد.

همچنین در ساعات بعد از ظهر برای جنوب سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب کرمان فارس، شمال بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد وضعیت جوی ناپایدار و گاهی همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید خواهد بود.

در نوار شرقی خوزستان، چهارمحال و بختیاری، لرستان، غرب اصفهان و در دامنه های جنوبی البرز و زاگرس مرکزی نیز در ساعات بعد از ظهر رگبار پراکنده گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید پیش بینی می شود.

یکشنبه و دوشنبه در ساعات بعدازظهر برای سواحل دریای خزر رگبار و رعد و برق و وزش باد رخ خواهد داد و در ارتفاعات استان‌های قزوین، البرز، تهران، سمنان، جنوب فارس، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان، خوزستان و جنوب سیستان و بلوچستان رگبار پراکنده باران رخ خواهد داد.

بعد از ظهر سه شنبه برای نوار شمالی کشور دامنه های البرز و در استان‌های البرز و تهران و بخش‌هایی از آغاز مرکزی ابرناکی و پارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

در دو روز آینده بارش در جنوب فارس شمال هرمزگان جنوب کرمان جنوب سیستان از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود.

طی سه روز آینده در نیمه شرقی به ویژه در شرق کشور وزش باد شدید ادامه خواهد داشت و در سه روز آینده شرح دریا مهمان روز دوشنبه مرکز خلیج فارس مواج پیش‌بینی می‌شود.

دمای هوا در تهران در ۲ روز آینده بین ۳۸ تا ۲۵ درجه سلسیوس پیش‌بینی شده و در روز دوشنبه با کاهش سطح ناپایداری جوی یک درجه در بیشینه و کمینه هوا افزایش دما خواهیم داشت.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه