سرخط خبرها
  • سازمان غذا و دارو: شیرهای کارخانه‌ ای مواد نگهدارنده ندارند
  • بخشدار ویژه خارگ: شایعه تخلیه جزیره کذب محض است
  • اسحاقی: دولت در جنگ با قیمت دارو شکست خورده است
  • مذاکره پرسپولیس با بازیکن پیشین بارسلونا
  • غریب‌آبادی: پیگیری خسارت‌های جنگ‌ها در حال انجام است
  • حملات موشکی ایران به عربستان و اردن
  • قدردانی رهبر معظم انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه تشییع امام شهید
  • ۱۰ گل و مقام سومی انگلیس در پرگل‌ترین بازی جام جهانی
  • حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به مناطقی در قشم و شادگان
  • بلیت پرواز تهران ـ نجف حداقل ۲۰ میلیون تومان شد
  • ۳ ستاره آبی‌پوش در استقلال ماندنی می‌شوند/ زلزله در لیست بازیکنان خارجی‌ پرسپولیس
  • تاکنون هیچگونه تلفات و خسارتی از زلزله سالند گزارش نشده است
  • چهار ضربه تا خاموشی هاب امارات
  • لژیونر اماراتی در یک قدمی تراکتور
  • سامانه یکپارچه نسخه‌نویسی الکترونیک رونمایی شد
  • انجمن اسلامی علامه: پاسخ دانشگاه درباره کارمند آمر به معروف قانع‌کننده نیست
  • انتقاد دانشجویان به اهانت یکی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران به مردم
  • افت ۲.۲درصدی شاخص کل بورس در آغاز معاملات امروز

محسن هاشمی:

شهردار منطقه ۱۳ معتقد است کرونا نداشته است

رییس شورای شهر تهران گفت: شهردار منطقه ۱۳ خودش معتقد است که کرونا نداشته البته از ۴ تست آن سه مورد مثبت بوده و ظاهراً اکنون مشکوک به این بیماری است ولی الان من از آخرین وضعیت رحمان‌زاده خبری ندارم.

یکصد و شصت و نهمین جلسه شورای شهر تهران/ محسن هاشمی

به گزارش خبرگزاری موج،  محسن هاشمی ، رییس شورای شهر تهران در جلسه امروز شورای شهر در جمع خبرنگاران در خصوص موضوع ابتلای شهردار منطقه ۱۳ به ویروس کرونا گفت: من مشکلی در این زمینه نداشته‌ام و همانطور هم که در عکس‌ها مشخص است با ایشان دست نداده‌ام، تنها به دلیل اینکه گمان کردم اگر از خانه بیرون بیایم کسی تحویل نمی‌گیرد در خانه ماندم و خوابیدم.

وی افزود: تلفنی با مجتبی رحمان‌زاده شهردار منطقه ۱۳ صحبت کرده‌ام ایشان اکنون از بیمارستان مسیح دانشوری ترخیص شده و به بیمارستان عرفان انتقال یافته است.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: شهردار منطقه ۱۳ خودش معتقد است که کرونا نداشته البته از ۴ تست آن سه مورد مثبت بوده و ظاهراً اکنون مشکوک به این بیماری است ولی الان من از آخرین وضعیت رحمان‌زاده خبری ندارم.

هاشمی گفت: روز گذشته جلسات ویژه با حضور مسؤولین شهر تهران در مورد کرونا و خدماتی که باید ارائه شود و سلامت مردم حفظ شود به جمع‌بندی‌های خوبی رسیده‌ایم که خوشبختانه اکنون در حال انجام است.

وی اعلام کرد: امروز نیز جلسه هم‌اندیشی برخی مدیران شهری و شورای شهری‌ها برگزار شد و علاوه بر مبحث کرونا موضوع تلفیق بودجه نیز مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

هاشمی اعلام کرد:‌بخشنامه جدیدی تهیه شده که فعالیت‌های جمعی در شهر روز به روز تعطیل شود و کم کم مسئولین مسلط‌تر به اوضاع باشند.

رییس شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: البته در ایران اصولاً ما مدیران دقیقه آخری مسلط بر این مشکلات می‌شویم ولی خوشبختانه بالاخره مسلط می‌شویم و مسؤولین ما از ۲۵۰۰ سال پیش تا کنون این چنین بوده‌اند.

وی بیان داشت: ما مسؤولین مشکل را اول جدی نمی‌گیریم بعد که می‌فهمیم جدی است اقدامات لازم را انجام تا نگرانی‌ها برطرف شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه