سرخط خبرها
  • پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز، بعداز سرقت طلا، توسط همکارش به قتل رسید
  • سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
  • مخبر: جنون آمریکا را با غافلگیری در فناوری‌های تهاجمی پاسخ می‌دهیم
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: تهدیدات آمریکا عملی شود، زیرساخت‌های منطقه را هدف می‌گیریم
  • درگذشت ژیمناست ۱۸ ساله پس از مصدومیت در تمرین
  • تأکید انصاری بر اجرای عملیاتی مصوبات مقابله با گرد و غبار
  • حق فسخ یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلاری پرسپولیس در قرارداد شهرآبادی
  • ۵۹۲ مصدوم و ۵۳ شهید بر اثر حملات دشمن آمریکایی به مناطقی از کشور
  • تلاش ناکام فردوسی‌پور برای پوشاندن همسویی و همکلامی با معاندین
  • افزایش ذخایر خون و وضعیت مناسب داروهای حیاتی در کشور
  • اخطار سپاه درباره تردد از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز
  • سفارت ایران در اسپانیا خطاب به آمریکا: تا می‌توانید تابوت آماده کنید
  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچ‌کس
  • هزینه واردات قطعات موتورسیکلت از ۷۰ تا ۵۰۰ درصد افزایش یافت
  • قیمت نفت از ۹۲ دلار گذشت
  • برق بندرگاه بوشهر کمتر از ۲ ساعت پس از اصابت موشک دشمن وصل شد
  • ۹ مسئول برگزاری آزمون های نهایی در پی تخلفات برکنار شدند
  • خطر محکومیت ۶ میلیون دلاری در انتظار استقلال
  • بنادر عربستان در محاصره یمن؛ تهدید صنعا به خفه‌کردن تجارت سعودی‌ها
  • شرط مهم سفر اربعین/ اعتبار ۶ ماهه گذرنامه را جدی بگیرید

سردار مؤمنی:

پیشگیری از اعتیاد بر درمان اعتیاد اولویت دارد

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: اعتیاد باتلاقی است که افراد گرفتار در آن به سختی نجات پیدا می‌کنند، به همین علت در سیاست ستاد، پیشگیری بر درمان اولویت دارد و از تلویزیون می‌خواهیم این واقعیت را به خانواده‌ها متذکر شود.

اسکندر مومنی

به گزارش خبرگزاری موج، اسکندر مؤمنی، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در آستانه هفته مبارزه با مواد مخدر در نشست مشترک با معاون سیمای رسانه ملی اظهار کرد: این ستاد برای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر شعار یاری گر هم باشیم را انتخاب کرده و تلویزیون از یاری گران اصلی این عرصه است.

سردار مؤمنی در این نشست که مجید زین‌العابدین ، مدیر شبکه یک سیما نیز حضور داشت، ضمن قدردانی از تعامل شبکه‌های تلویزیون با این ستاد افزود: اعتیاد باتلاقی است که افراد گرفتار در آن به سختی نجات پیدا می‌کنند، به همین علت در سیاست ستاد، پیشگیری بر درمان اولویت دارد و از تلویزیون می‌خواهیم این واقعیت را به خانواده‌ها متذکر شود.

مرتضی میرباقری معاون سیمای رسانه ملی نیز در این نشست با استقبال از تشکیل کمیته مشترک رسانه‌ای بین سیما و ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: برای پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر باید به طور صادقانه با واقعیت‌های این حوزه مواجه شد.

معاون سیما افزود: تلویزیون علاوه بر فرهنگ سازی، در این باره مطالبه‌گری هم می‌کند و برنامه سازان باید وظایف و تکالیف همه دستگاه‌های مسؤول در خصوص مبارزه با اعتیاد را مطالبه کنند و بدون تعارف به اطلاع مردم برسانند.

دکتر میرباقری تصریح کرد: برای مقابله با این آسیب اجتماعی باید از ساختارهای متنوع برنامه سازی بهره گرفت و فرهنگ سازی غیرمستقیم از روش‌های مؤثر تلویزیونی در مبارزه با اعتیاد است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه