English

عبدالرسول دریایی مطرح کرد؛

نقش تشکل ها شیلاتی در جهانی شدن بازار آبزیان هرمزگان

مدیرکل شیلات هرمزگان گفت: تشکل ها شیلاتی برای جهانی شدن بازار آبزیان هرمزگان نقش مهمی در توسعه صادرات و جذب سرمایه گذار دارند.

نقش تشکل ها شیلاتی در جهانی شدن بازار آبزیان هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، عبدالرسول دریایی مدیرکل شیلات هرمزگان در نشست با رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در بندرعباس با اشاره به ظرفیت های خوب حوزه آبزی پروری شیلات هرمزگان به ویژه در زمینه پرورش ماهی در قفس و میگو  و با  توجه به کسب رتبه اول آبزی پروری هرمزگان در کشور گفت: خوشبختانه هرمزگان با تلاش های صورت گرفته توانسته حتی در زمان شیوع ویروس کرونا نیز صادرات خوبی به کشورهای آسیایی و اروپایی داشته باشد که  رتبه اول کشور را نیز به خود اختصاص داده  است، لازم به ذکر است آبزیان صادارتی صرفاً به صورت منجمد و خشک بوده و آبزیان تازه با توجه به نیاز مصرف در بازار داخلی صادر نمی شود.

وی هدفگذاری تولید 180 هزار تن میگوی پرورشی را از برنامه های مهم شیلات هرمزگان خواند و گفت : این کار با تلاش ها و پیگیری های موجود و کارهای زیر بنایی بدون شک  شدنی است.

دریایی تامین مولد عاری از بیماری و سالم را لازمه تداوم توسعه صنعت پرورش میگو خواند و گفت : تامین مولد عاری از بیماری تا زمانی که این مهم بومی سازی شود باید از طریق واردات صورت پذیرد که با توجه به شرایط کشور و تحریم های ظالمانه نیازمند حرکت جهادی و هماهنگ است.

مدیرکل شیلات هرمزگان  با اشاره به بومی سازی، ساخت، تولید و نصب قفس ها در استان هرمزگان و گرفتن نتیجه های مثبت از این مهم تاکنون گفت: در راستای  بومی سازی تولید بچه ماهی نیز هرمزگان گام های خوبی برداشته است، اما تا حصول نتایج که بی شک زمان بر است، می بایست در بحث تامین بچه ماهی و واردات آن با توجه به تحریم ها و نوسانات ارزی تدابیری از سوی دستگاههای ذیربط اندیشیده شود.

عبدالرسول دریایی با اشاره به تولید  بالغ بر 313 هزار تن صید سالانه در استان هرمزگان و ممنوع شدن صادرات آبزیان تازه با توجه به مصوبات ستاد تنظیم بازار، گفت: هرمزگان ظرفیت  خوبی در بحث صادرات ماهی منجمد و صید ساردین ماهیان دارد که امید است در این راستا  نیز اقدامات خوبی با پیگیری و هماهنگی مشترک شیلات، نمایندگی وزارت امور خارجه در بندرعباس و دیگر دستگاه های مرتبط صورت پذیرد.

وی سایر آبزیان همچون ماهیان خاویاری، کپور ماهیان و.... را از ظرفیت های خوب استان در زمینه صادرات خواند.  

دریایی بر استفاده از ظرفیت های تشکل های شیلاتی از جمله  اتحادیه ها و تعاونی های شیلات  تاکید کرد و گفت: بدون شک استفاده از ظرفیت های این تشکل ها می تواند نقش مهمی در توسعه صادرات، توسعه بازار  آبزیان هرمزگان در دنیا و جذب سرمایه گذار داشته باشد.

دریایی ظرفیت و زیرساخت های لازم برای توسعه، ساخت و تامین ادوات صید و نهاده های صید و صیادی و آبزی پروری را یک ظرفیت عظیم سرمایه گذاری و اشتغال زایی خواند و گفت: ورود در این زمینه ها علاوه بر اشتغالزایی مانع از خروج ارز از کشور می شود.

در ادامه رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در بندرعباس با اشاره به فعالیت های خوب شیلات هرمزگان در سال های اخیر گفت: در حال تلاش برای گسترش فعالیت های شیلاتی در کشورهای آفریقایی و آسیایی هستیم.

سعید شعبان ایجاد ارتباط بین اتحادیه ها و تشکل های شیلاتی بین ایران و ایتالیا در راستای افزایش تعاملات و همکاری را از دیگر برنامه های مشترک شیلات و نمایندگی وزارت امور خارجه در بندرعباس خواند و گفت: همچنین با تلاش های صورت گرفته در مسیر خوبی برای انعقاد تفاهم نامه همکاری های شیلاتی  با کشورهای فرانسه، روسیه، ایتالیا و اسپانیا هستیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه