English

رئیس جمهور در اجلاس روز جهانی مساجد:

مهدویت می‌تواند به نابودی ظلم و تبعیض کمک کند

رئیس‌جمهور گفت: بسیاری در جهان تلاش دارند که آنچه از گسترش خوبی‌ها و نهی از بدی‌ها وجود دارد انجام نگیرد اما معتقدان ولی‌عصر با ظلم، فساد و فقر و با خودمحوری‌ها، خودپسندی‌ها مبارزه می‌کنند.

مهدویت می‌تواند به نابودی ظلم و تبعیض کمک کند

به گزارش خبرگزاری موج، سیدابراهیم رئیسی در آیین تکریم فعالان مساجد و پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در مسجد جمکران، اظهار کرد: اعتقاد به مهدویت اعتقاد به معاد و امامت است. ولی‌عصر می‌آید تا عدالت را برقرار کند و آن را به کام بشریت می‌چشاند. آثار عملی باور به امام عصر موجب عمل به دستورات دینی از جمله امر به معروف و نهی از منکر می‌شود. این اعتقاد در سلوک و رفتار خودش را نشان می‌دهد.

وی افزود: معتقد به مهدویت به از میان بردن تبعیض‌ها و ظلم‌ها کمک می‌کند. ما معتقد به موعودی هستیم که بین ما حضور و وجود دارد. بسیاری در جهان تلاش دارند که آنچه از گسترش خوبی‌ها و نهی از بدی‌ها وجود دارد انجام نگیرد اما معتقدان ولی‌عصر با ظلم، فساد و فقر و با خودمحوری‌ها، خودپسندی‌ها مبارزه می‌کنند.

رئیس دولت سیزدهم با تأکید بر این‌که «امروز جامعه معتقد به امام عصر در پی استقرار عقل، خیر و صلاح است»، اظهار کرد: نظام سلطه می‌خواهد در جوامع بشری جهل برپا باشد. مقاومت نکند. این دو خط در برابر یکدیگر است. یکی جبهه حق و معتقد به ارزش‌های الهی، عدل و مبارزه با ناهنجاری‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است و دیگری جبهه‌ای است در جهت گسترش جاهلیت مدرن و سلطه ناحق خود در جوامع بشری است که با جنگ و خونریزی و گروه‌های تکفیری ایجاد اختلاف و بر امت اسلامی ظلم کند.

وی یادآور شد: این جبهه تمام قدرت خود را با استفاده از علم و فناوری، قدرت نظامی و قدرت رسانه جمع کرده تا کار خود را پیش ببرد و یکه‌تازی در عالم را از در خودخواهی، ظلم و خونریزی پیش گیرند. نظام سلطه فقط جریانی را در برابر خود می‌بیند که معتقد به خدا، معاد و طرفدار قرآن و اهل بیت(ع) است.

رئیسی ادامه داد: تلاش نظام سلطه برای مجهزکردن گروهک‌های تکفیری و ایجاد اختلاف در جوامع اسلامی، استفاده از قدرت رسانه‌ای برای ایجاد یأس و ناامیدی و اهانت به قرآن، همه در حلقه‌های یک زنجیر قرار دارند. همه باهدف مهارکردن قدرت اسلام و کسانی است که مساجد را سنگر خود انتخاب کرده‌اند.

رئیس‌جمهوری با اشاره به کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد، اظهار کرد: مسجد محل انسان‌سازی و کادرسازی است. کارکرد اقتصادی برای رفع مشکلات مسلمانان و کارکرد اجتماعی برای رفع آسیب‌های اجتماعی محله و شهر و استان دارد. هسته‌های مقاومت در مساجد اثرگذارند و هسته مقاومت فقط در امور نظامی‌گری و امنیتی محدود نمی‌شود. بسیج مستقر در مساجد، امام جماعت، فعالان فرهنگی مساجد و عموم معتقدان یک هسته مقاومت در امور فرهنگی شکل می‌دهند تا انسان‌هایی با باورهای الهی تربیت شوند.

رئیس دولت سیزدهم افزود: هسته مقاومت سیاسی و هسته مقاومت امنیتی و نظامی هم در کنار کارکردهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی وجود دارند و مساجد را باید به عنوان کانون عبادت، مسئولیت‌شناسی و مسئولیت‌پذیری، همدلی و همکاری بازشناخت.

ادامه دارد ...

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه