سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

از ۲۶ آبان در تهران اجرایی می شود؛

جریمه ۵۰ هزار تومانی در انتظار مالکان خودروهای فاقد معاینه فنی در تهران

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروی شهر تهران گفت: با شروع مرحله دوم طرح کاهش در پایتخت از روز شنبه (۲۶ آبان) خودروهای فاقد معاینه فنی روزانه ۵۰ هزار تومان جریمه می شوند.

صدور برگ جریمه

به گزارش خبرگزاری موج سیدنواب حسینی‌ منش مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروی شهر تهران اظهار داشت: جلسه شورای عالی ترافیک در شب گذشته در خصوص تصمیم گیری برای آغاز مرحله دوم طرح کاهش LEZ برگزار شد و تصمیم بر این شد که طرح از ۲۶ آبان در تهران اجرایی شود.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروی شهر تهران افزود: طبق قانون می بایستی طرح کاهش LEZ از اول آبان اجرا می شد که البته پلیس با توجه به محدودیت ها موجود از جمله مراجعه بی سابقه و صف های طولانی خودروها در مراکز معاینه فنی تهران خواستار به تعویق انداختن این طرح شد.

جریمه توسط دوربین


حسینی منش در ادامه به آمادگی کامل تمامی نهادهای ذیربط و فراهم شدن زیرساخت ها برای اجرای مرحله دوم طرح کاهش LEZ اشاره کرد و گفت: علاوه بر دوربین‌ها سطح شهر تهران، دوربین های ورودی و خروجی شهر نصب و بازرسی شده اند و آماده پلاک خوانی هستند.
پیشتر و در قالب اجرای مرحله نخست طرح کاهش آلودگی هوا LEZ که از مهر سال 1395 آغاز شده خودروهای فاقد معاینه فنی درصورت ورود به محدوده زوج و فرد و طرح ترافیک روزانه 50 هزارتومان جریمه می شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه