سرخط خبرها
  • تقویت تولید داخلی و اصلاح زنجیره مالی ضامن پایداری تأمین دارو است
  • دنیامالی: درخشش دختران وزنه‌بردار در آسیا ویژه بود
  • ۳ هزار اتوبوس به ناوگان حمل و نقل افزوده می‌شود
  • قیمت هر کیلو گوشت وارداتی بدون استخوان یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان
  • صالحی: محموله ۲۰ کانتینری برنج وارداتی ظرف یک هفته ترخیص شود
  • قطعی برق برنامه‌ریزی‌شده نداریم
  • خداداد عزیزی در صدر حواشی فوتبال
  • اجرای ۱۹۵ هزار واحد مسکن حمایتی توسط بنیاد مسکن
  • توزیع کارت آزمون دستیاری دندانپزشکی از امروز آغاز می‌شود
  • کالابرگ کد ملی‌های ۰ تا ۲ شارژ شد

فرهنگسرای گلستان میزبان آثار اسحاق حنیفه می شود

نمایشگاه آثار بنیانگذار شیوه خوشنگاری و خط هما در فرهنگسرای گلستان افتتاح می شود.

مجموعه آثار خط-نقاشی و خوشنگاری استاد اسحاق حنیفه

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی مراکز فرهنگی هنری منطقه۸ و فرهنگسرای گلستان ،  نمایشگاه خط نقاشی و خوشنگاری با عنوان «همه تو» مجموعه آثار خط-نقاشی و خوشنگاری استاد اسحاق حنیفه شنبه ۱۹ مردادماه در فرهنگسرای گلستان افتتاح می شود.

در این نمایشگاه ۲۵ اثر از جدیدترین آثار خط- نقاشی استاد حنیفه  با مضامین اشعار مولانا به نمایش درخواهد آمد که تکنیک این آثار ترکیب مواد روی بوم در ابعاد گوناگون است.  

استاد حنیفه از اساتید بنام خوشنویسی و بنیانگذار شیوه خوشنگاری و خط هما در ایران است ، در سوابق کاری و تحصیلی ایشان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

فوق لیسانس گرافیک ، مدیر گروه رشته گرافیک و ارتباط تصویری دانشکده انقلاب اسلامی، مدرس دانشگاه شریعتی و انقلاب اسلامی/ دانشگا هنر و معماری پردیس/علم و فرهنگ و... عضو موسسه توسعه هنرهای تجسمی، مدرس و عضو انجمن خوشنویسان ایران (شعبه شرق تهران)، موسس و سرپرست انجمن خوشنویسان شهرستان خدابنده۸۳-۷۷، طی دوره فوق ممتاز خوشنویسی نزد استاد کابلی خوانساری سالهای ۷۴ و ۷۵، ابداع خط شکسته نستعلیق هما و ثبت آن در کتابخانه ملی، ابداع "واژه، قلم و سبک خوشنگاری سال ۸۶، ابداع شیوه استفاده از حروف و کلمات خوشنویسی به عنوان موتیف و ثبت آن در وزارت فرهنگ و  ارشاد اسلامی، تالیف کتاب:"حرف و نقش ایرانی"، کسب عنوان خوشنویس برتر در بخش اساتید دانشگاهی در نمایشگاه بین المللی قرآن سالهای ۹۰ و ۹۳، درج نام و مشخصات در کتاب مشاهیر خدابنده تالیف و گردآوری مرحوم استاد کریم نیرومند.

افتتاحیه این نمایشگاه روز شنبه ۱۹مرداد ساعت ۱۶ و بازدید تا ۲۴ مردادماه در فرهنگسرای گلستان واقع در نارمک، میدان هلال احمر، خیابان گلستان برقرار است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه