۳۱۰۰۰ ثبت‌نام جدید در آموزش و پرورش یزد

معاون اداره کل آموزش و پرورش استان یزد از ورود ۳۱ هزار دانش آموز جدید به دوران تحصیل و علم آموزی خبر داد.

دانش آموزان ابتدایی

به گزارش خبرگزاری موج یزد، رضایی، معاون ابتدایی آموزش و پرورش در استان یزد گفت: در تلاشیم آغازی پرمهر و بانشاطی را برای دانش آموزان و معلمان داشته باشیم.

وی گفت: در سال جاری نگاه ویژه‌ای به تقویت مدارس دولتی داریم و در این زمینه اقدامات خوبی پیش‌بینی شده است.

رضایی عنوان کرد: شاداب.سازی و تغییر فضا‌های آموزشی و برگزاری جشن شکوفه‌ها ویژه پایه اولی‌ها در ۲۹ شهریورماه و جشن بازگشایی مدارس را در اول مهرماه خواهیم داشت.  

وی با بیان اینکه ۳۱ هزار دانش آموز به پایه اول ابتدایی وارد می‌شوند و حدود ۱۶۸ هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی، تحصیل خواهند کرد، گفت:  ۸۵۸ مدرسه ابتدایی شامل ۶۸۶ مدرسه دولتی و ۱۷۲ مدرسه غیردولتی در استان یزد وجود دارد.

وی افزود: معلمان دوره‌های آموزشی مختلفی را در این طرح طی خواهند کرد تا بتوانند مهارت یاددهی و یادگیری را با کیفیت بالاتری دنبال کنند. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر