سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد:

مصمم به اصلاح نامگذاری معابر در شهر یزد هستیم

نشست خبری کمیسیون های فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد و کمیسیون گردشگری برگزار شد که در این نشست درباره نامگذاری معابر، اختصاص بوستان های بیشتری برای بانوان و شهر های خواهر خوانده یزد صحبت شد.

حیدری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج یزد، حجت الاسلام سید ناصر حیدری رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد در خصوص بوستان ویژه بانوان در شهر یزد گفت: با توجه به اینکه بوستان بانوان در سطح شهر کم است و تعداد بوستان ها و فضای سبز شهر به طور کلی نیازمند ارتقا است مقرر شد بوستان شهدا به پارک اختصاصی بانوان در یزد تبدیل شود.

وی با بیان اینکه ۸۰ هکتار به بوستان های سطح شهر یزد اضافه خواهد شد، گفت:‌ یکی از مشکلات دیگر در شهر یزد نداشتن نام برخی کوچه ها و معابر است که تاکید داریم این موضوعات باید با کار کارشناسی رفع شود.

اسامی شهرهای جهانی خواهر خوانده با یزد

در ادامه رییس کمیسیون گردشگری، میراث فرهنگی، صنایع دستی و روابط بین‌الملل شورای اسلامی شهر یزد شهرهایی که با یزد خواهر خوانده هستند را معرفی کرد: شهر یزد با شهرهای  یاسبرین مجارستان، پوتی گرجستان، خیوه ازبکستان، گیومری ارمنستان، لینتس اتریش، پینگ یائو چین، خجند تاجیکستان و براگا پرتغال قرارداد خواهرخواندگی برقرار کرده است.

بی بی فاطمه حقیرالسادات با ییان اینکه نخستین خواهرخواندگی شهر یزد در سال ۸۶ با یاسبرین مجارستان بود افزود: این خواهرخواندگی شهرها زمینه ارتباط و تعامل فرهنگی و یا اجتماعی در حوزه‌های اقتصادی و علمی را فراهم و دستاوردهای خوبی به دنبال داشته است.

وی تصریح کرد: یزد در سالروز ثبت جهانی بافت تاریخی یزد، میزبان هیأت هایی از شهرهای خواهر خوانده با هدف افزایش همکاری های مختلف است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر