سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

لزوم تعامل مستمر صندوق‌های پژوهش و فناوری با نهادهای دانشگاهی و پژوهشی

هفدهمین نشست مدیران عامل صندوق های پژوهش و فناوری کشور، روز سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ به میزبانی استان یزد، کار خود را آغاز نمود.

هلال احمر یزد (2)

 به گزارش خبرگزاری موج یزد، بهنام طالبی، مدیرکل فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در هفدهمین نشست هم‌اندیشی مدیران عامل این صندوق‌ها گفت: با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، قرار دادن ردیف‌های اعتباری برای صندوق‌های پژوهش، حمایت‌های پارک‌های علم و فناوری و وزارت علوم، شاهد رشد صندوق‌های پژوهش و فناوری در کشور هستیم.

وی افزود: یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، توجه به دانشگاه‌ها و نهادهای پژوهشی و تحقیقاتی کشور برای خلق و زایش محصولات فناورانه است.

طالبی گفت: تفویض اختیار صدور مجوز مراکز نوآوری و کارآفرینی به دانشگاه‌ها و حذف بروکراسی اداری، توسعه مراکز رشد توسط پارک‌های علم و فناوری و تاسیس پردیس‌های علم و فناوری از جمله اقدامات معاونت فناوری وزارت علوم در راستای توسعه و تقویت زیست‌بوم فناوری است.

وی گفت: متاسفانه شناخت کافی در وزارت علوم در مورد صندوق های پژوهش و فناوری وجود نداشته و باید از طریق اطلاع رسانی ایجاد شود.

در این نشست مدیران عامل صندوق‌های پژوهش و فناوری به طرح دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود برای تقویت این صندوق‌ها در راستای توسعه زیست‌بوم نوآوری کشور پرداختند.

صندوق‌ها وسیله‌ای برای حل مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور

محمدمهدی فریدون، رئیس انجمن صنفی صندوق‌های پژوهش و فناوری و نهادهای سرمایه‌گذاری خطرپذیر در هفدهمین نشست هم‌اندیشی مدیران این صندوق‌ها گفت: اگر معتقدیم صندوق‌ها وسیله‌ای برای حل مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور هستند، باید حمایت و پشتیبانی‌های لازم را از این نهادها انجام دهیم و چالش‌های پیش‌روی آنها را حل کنیم.

وی گفت: در قالب قانون جهش تولید دانش‌بنیان اتفاقات خوبی در توسعه ظرفیت صندوق‌ها از جمله صدور ضمانت‌نامه و افزایش منابع صندوق‌ها افتاده است.

فریدون افزود:۱۱۰ صندوق و نهاد تامین مالی عضو انجمن بودند که از این تعداد ۴۳ عضو آن را صندوق‌های پژوهش و فناوری تشکیل می‌دهند.

وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۰، بیش از ۵ هزار میلیارد تومان خدمات توسط اعضا انجمن ارائه شده که در هر سال رشد مناسبی در مقایسه با سال قبل ایجاد شده است که نشان دهنده نقش پررنگ صندوق‌های پژوهش و فناوری در کشور است.

شاه حسینی، معاون استاندار یزد در این نشست، استان یزد را یکی از استان های صنعتی و معدنی کشور با پتانسیل بالا در حوزه نیروی انسانی دانست و گفت: استاندار یزد توجه ویژه ای به مباحث دانش بنیان و چالشهای شرکت‌های فناور داشته و به همین دلیل نخستین نشست خود را با مدیران عامل شرکتهای دانش بنیان استان، آذر ماه سال گذشته برگزار نموده است.

 وی افزود: در این نشست تامین منابع مالی، بروکراسی اداری و چالش های شرکت ها با بانک‌ها به عنوان مشکلات اصلی آنها مطرح شد‌.

شاه حسینی با اشاره به نامگذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری به عنوان سال "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین"، گفت: باید از ظرفیت نامگذاری سال برای تقویت منابع صندوق های پژوهش و فناوری استفاده شود.

 شاه حسینی با بیان اینکه خروجی این نشست ها باید ارائه راهکاری برای جذب بخشی از سود های واحدهای بزرگ صنعتی و معدنی برای تامین منابع مالی صندوق ها و ارائه تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان باشد، گفت: علاوه بر این موضوع باید پس از پایان نشست پیشنهاداتی برای رفع چالش های قانونی پیش‌روی صندوق ها ارائه شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر