سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

عضو شورای اسلامی شهر یزد؛

سال ۱۴۰۰ برای تغییر حال و هوای شهر؛ ابعاد گوناگون هنر در زیباسازی شهر به کار گرفته شد

عامری در خصوص فضاسازی متفاوت شهری در یزد، گفت: ابعاد گوناگون هنر از جمله مینیاتور، خطاطی و جنبه های مختلف هنرهای تجسمی به شکل فاخر برای شهر استفاده شد همچنین ورود رنگ های شاد به شهر که همه این موارد به نشاط اجتماعی کمک می کند.

ونوس عامری

ونوس عامری عضو شورای اسلامی شهر یزد در گفت و گو با خبرگزاری موج یزد در خصوص زیبا سازی متفاوت سیما و منظر شهری در یزد، گفت: از چند ماه پیش در ستاد نوروزی، برای اینکه حال و هوای شهر یزد بعد از شیوع کرونا تغییر کند اقداماتی طرح ریزی شد که از هنر فاخر یزدی در زیبا سازی شهرمان استفاده کنیم.

وی در خصوص به کار بردن ایده های نو در فضا سازی شهری به اجرای برنامه ویدئو مپینگ در ایام نوروز ۱۴۰۰ در شهر یزد اشاره کرد و گفت: در زمینه های مختلف برای ایجاد نشاط اجتماعی برنامه ریزی شد و اولویت ما استفاده از هنر فاخر یزد در زیبا سازی شهر میراث جهانی یزد بود.

عامری اظهار داشت: خوشبختانه ریاست جدید سازمان سیما و منظر و فضای سبز شهرداری یزد با حسن سلیقه از ابعاد گوناگون هنر از جمله مینیاتور، خطاطی و جنبه های مختلف هنرهای تجسمی به شکل فاخر برای شهر استفاده کردند همچنین ورود رنگ های شاد به شهر که همه این موارد به نشاط اجتماعی کمک می کند.

وی در ادامه درباره استقبال مردم توضیح داد: ما بازخوردهای خیلی خوبی از مردم گرفتیم و استقبال مردم از فضای جدیدی که در شهر ایجاد شده بسیارخوب بود.

گفتنی است: چندی پیش شهردار یزد به همراه اعضای شورای اسلامی شهر یزد از کارکنان و سید علیرضا رسولی رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری یزدبه جهت خدمات خلاقانه و نو در فضا سازی و زیبا سازی شهری  تقدیر کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر