سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

معاون عمرانی استاندار یزد خبر داد:

ضرورت کاهش و تجمیع مراکز دفع پسماند شهرهای استان یزد

معاون عمرانی استاندار یزد گفت: از آنجایی که کاهش مراکز دفع پسماند کشور در دستور کار معاونت عمرانی وزارت کشور است و قرار است تعداد مراکز دفع پسماند به ۳۰۰ مرکز کاهش یابد از این رو تسریع در تهیه طرح جامع پسماند استان نیز در راستای تجمیع مراکز از اهمیت بسزایی برخوردار است.

صادقیان

به گزارش خبرگزاری موج یزد، محسن صادقیان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد بر ضرورت تهیه طرح های پسماند شهری استان توسط شهرداریها تاکید کرد و گفت: سال گذشته  ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح های پسماند از طرف سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به شهرداری های کشور اختصاص یافته است.

محسن صادقیان در اولین جلسه با شهرداران استان یزد در سال ۱۴۰۰ افزود:  شهرداری های استان باید در اسرع وقت طرح های پسماند شهری خود را تعیین تکلیف نمایند و از آنجایی که  کاهش مراکز دفع پسماند کشور در دستور کار معاونت عمرانی وزارت کشور است و قرار است تعداد مراکز دفع پسماند به ۳۰۰ مرکز کاهش یابد از این رو تسریع در تهیه طرح جامع پسماند استان نیز در راستای تجمیع مراکز  از اهمیت بسزایی برخوردار است.

 

تهیه طرح ساماندهی پسماندهای ویژه و صنعتی استان یزد

وی در ادامه به تهیه طرح ساماندهی پسماندهای ویژه و صنعتی استان اشاره کرد و افزود: از دو سال پیش مطالعات سایت پسماندهای صنعتی و ویژه استان و همچنین جانمایی و مکانیابی انجام شده است که با تجمیع این مراکز می توان نتیجه بسیار خوبی در استان بدست آید.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد اظهار کرد: سایت بزرگ پسماند های صنعتی و ویژه استان در جاده یزد _ طبس پیش بینی شده که در راستای تفاهم نامه با صندوق ملی محیط زیست، فعالیت برای راه اندازی مرکز شروع خواهد شد و می تواند مورد استفاده پسماند شهرهای یزد، میبد، مهریز، اردکان، اشکذر و زارچ و حتی مهریز و تفت قرار گیرد.

 وی در پایان بر انتخاب پیمانکار و سرمایه گذار و مدیریت اجرایی این سایت تاکید کرده و تمرکز بر دفن، بازیافت و هم تولید انرژی از طریق زباله را اقتصادی دانست.

وی گفت: شهرداریها باید از ظرفیت های قانونی موجود در قانون بودجه ۱۴۰۰ در حوزه پسماند بهره برداری کنند و  همچنین با استفاده درست و هدفمند از عوارض آلایندگی استان در راستای حفظ محیط زیست شهری اقدام شایسته ای انجام دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر