سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

بازدید اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی استان یزد از معادن شهرستان بافق

رییس دادگستری یزد در بازرسی از معادن بافق بر بررسی موضوع سنگ آهن بافق توسط بازرس کل استان یزد، دادستان مرکز استان و اداره کل اطلاعات تأکید کرد و بیان داشت: باید مسائل پیش روی سنگ آهن که در نشست ستاد طرح گردید از منظر های مختلف مورد بررسی قرار گیرد تا مسیر های قانونی جهت گشایش امور و حل مشکلات تعیین گردد.

سنگ اهن

به گزارش خبرگزاری موج یزد، در راستای رسیدگی به مشکلات معادن شهرستان بافق و حل برخی از موانع تولید و اشتغال، ضمن بازدید میدانی از معادن این شهرستان، جلسه ستاد استانی اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در شهرستان بافق، برگزار شد.

غلامعلی دهشیری رئیس کل دادگستری استان یزد در این جلسه گفت: ایجاد و راه اندازی بزرگترین کارخانه گندله سازی کشور با تکیه بر دانش و تخصص بومی و تکنولوژی جدید، یکی از افتخارات استان و مایه مباهات است.

دهشیری با اشاره به برخی مشکلات بر سر راه و اختلافات به جود آمده در مسیر تولید و بهره برداری از این سرمایه عظیم، اظهار داشت: تلاش ستاد اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی استان بر حل و فصل مشکلات این مجموعه در عین رعایت قوانین و مقررات و التزام به دستورالعمل های تعیین شده است.

وی بر بررسی موضوع سنگ آهن بافق توسط بازرس کل استان، دادستان مرکز استان و اداره کل اطلاعات تأکید کرد و بیان داشت: باید مسائل پیش روی سنگ آهن که در نشست ستاد طرح گردید از منظر های مختلف مورد بررسی قرار گیرد تا مسیر های قانونی جهت گشایش امور و حل مشکلات تعیین گردد.

این مقام قضایی، روحیه انقلابی و تفکر جهادی را سنگ بنای تحول و تعالی دانست و ابراز داشت: نگاه به ظرفیت های درون کشور و عدم تعلق به قدرت های خارجی، اصل اساسی در جهت حل مشکلات مردم و گشایش اقتصادی  وتحقق اقتصاد مقاومتی است.

شایان ذکر است: در این جلسه برخی از موانع و مشکلات سنگ آهن بافق مورد بررسی قرار گرفت و با اجماع اعضاء مصوباتی جهت حل مشکلات تصویب شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر