سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست

بازدید اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی استان یزد از معادن شهرستان بافق

رییس دادگستری یزد در بازرسی از معادن بافق بر بررسی موضوع سنگ آهن بافق توسط بازرس کل استان یزد، دادستان مرکز استان و اداره کل اطلاعات تأکید کرد و بیان داشت: باید مسائل پیش روی سنگ آهن که در نشست ستاد طرح گردید از منظر های مختلف مورد بررسی قرار گیرد تا مسیر های قانونی جهت گشایش امور و حل مشکلات تعیین گردد.

سنگ اهن

به گزارش خبرگزاری موج یزد، در راستای رسیدگی به مشکلات معادن شهرستان بافق و حل برخی از موانع تولید و اشتغال، ضمن بازدید میدانی از معادن این شهرستان، جلسه ستاد استانی اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در شهرستان بافق، برگزار شد.

غلامعلی دهشیری رئیس کل دادگستری استان یزد در این جلسه گفت: ایجاد و راه اندازی بزرگترین کارخانه گندله سازی کشور با تکیه بر دانش و تخصص بومی و تکنولوژی جدید، یکی از افتخارات استان و مایه مباهات است.

دهشیری با اشاره به برخی مشکلات بر سر راه و اختلافات به جود آمده در مسیر تولید و بهره برداری از این سرمایه عظیم، اظهار داشت: تلاش ستاد اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی استان بر حل و فصل مشکلات این مجموعه در عین رعایت قوانین و مقررات و التزام به دستورالعمل های تعیین شده است.

وی بر بررسی موضوع سنگ آهن بافق توسط بازرس کل استان، دادستان مرکز استان و اداره کل اطلاعات تأکید کرد و بیان داشت: باید مسائل پیش روی سنگ آهن که در نشست ستاد طرح گردید از منظر های مختلف مورد بررسی قرار گیرد تا مسیر های قانونی جهت گشایش امور و حل مشکلات تعیین گردد.

این مقام قضایی، روحیه انقلابی و تفکر جهادی را سنگ بنای تحول و تعالی دانست و ابراز داشت: نگاه به ظرفیت های درون کشور و عدم تعلق به قدرت های خارجی، اصل اساسی در جهت حل مشکلات مردم و گشایش اقتصادی  وتحقق اقتصاد مقاومتی است.

شایان ذکر است: در این جلسه برخی از موانع و مشکلات سنگ آهن بافق مورد بررسی قرار گرفت و با اجماع اعضاء مصوباتی جهت حل مشکلات تصویب شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر