سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد:

تشکیل ۳۵ تعاونی با ایجاد ۴۴۱ فرصت شغلی در استان یزد

سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد گفت: ۳۵ تعاونی متعارف تولیدی، توزیعی، خدماتی از ابتدای سالجاری تاکنون در یزد تشکیل شده که برای ۴۴۱ نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.

تشکری

به گزارش خبرگزاری موج یزد، ششمین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با حضور عمادتشکری سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد به صورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد.

وی با بیان اینکه اولین مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در شهر یزد در زیرگروه تخصصی کشاورزی در هفته کارآفرینی افتتاح شد خاطر نشان کرد: سیزدهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان یزد با حضور استاندار یزد و تقدیر از ۶ کارآفرین برتر در هفته گذشته به کار خود پایان داد.

تشکری با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون احکام ۴۵ نفر از همکاران از پیمانی به رسمی آزمایشی و رسمی قطعی تبدیل شده است افزود: استقرار سیستم یکپارچه چارگون (شامل صدور احکام حضور و غیاب و حقوق و دستمزد)، استخدام ۸ نفر بصورت پیمانی، توسعه و نوسازی ناوگان خودرویی و تجهیز و پشتیبانی استقرار سامانه جامع روابط کار در استان از جمله اقدامات صورت گرفته مدیریت پشتیبانی این اداره کل در سال جاری است.

سرپرست تعاون کار و رفاه اجتماعی استان با بیان اینکه به جهت برقراری عدالت مزدی و بهره مندی بهترجامعه کارگری بیش از ۵ کارگاه بزرگ تدوین و تائید طرح، متمم و یا بازنگری در مورد طرح های طبقه بندی مشاغل کارگری را انجام دادند تصریح کرد: بهره برداری صد درصدی از زیر سامانه دادرسی کار و رسیدگی به شکایات از مجموعه سامانه جامع روابط کار، که منجر به شفافیت، تسریع و رسیدگی مناسب تر دادخواست ها می شود از جمله اقدامات مدیریت روابط کار این اداره می باشد.

وی ایجاد مرکز نوآوری و توسعه تعاونی در استان یزد را از اقدامات این اداره در حوزه تعاون بر شمرد و خاطرنشان کرد: ۳۵ تعاونی متعارف تولیدی، توزیعی، خدماتی از ابتدای سال تاکنون در استان تشکیل شده است که برای ۴۴۱ نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.

لازم به ذکر است در این نشست هر کدام مدیران کل شورای هماهنگی استان یزد گزارشی از عملکرد ۹ ماهه سالجاری را ارائه کردند.

گفتنی است: در ابتدای این نشست سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد گزارشی از عملکرد ۹ ماهه مدیریت های این اداره کل را بازگو کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر