سرخط خبرها
  • مدارک جدید استقلال برای پرونده آسانی به afc ارسال شد
  • ۳۰ هزار بازرس نامحسوس با پلیس راهور همکاری می‌کنند
  • فروشندگان بازار پروانه به پارکینگ حافظ منتقل می‌شوند
  • منتظری: بی‌توجهی به حجاب در دانشگاه‌ها زیبنده جامعه اسلامی نیست
  • تهران حدود ۲ هزار واگن کم دارد
  • برگزیدگان مسابقه بین‌الملل و آثار کوتاه جشنواره کودک معرفی شدند
  • رئیس فدراسیون جانبازان و توان‌یابان: امیدوارم بتوانیم رتبه بازی‌های آسیایی هانگژو را تکرار کنیم
  • پلمب ۵ شهربازی در تهران/ تشدید نظارت‌های ایمنی در اماکن تفریحی
  • مأمور خاطی در سنندج بازداشت شد
  • منظومه ماهواره‌های سنجشی با دقت تصویربرداری کمتر از یک‌متر در راه است
  • انصاری: تفاهم‌نامه همکاری محیط‌زیستی با عراق امضا می‌شود
  • وزیر ارتباطات: ۳ ماهواره از منظومه شهید سلیمانی تا آخر سال پرتاب خواهد شد
  • رئیس انستیتو پاستور ایران: طاعون روسیه هنوز تأیید رسمی نشده است
  • سرلشکر رضایی: در نبرد نظامی شکست خوردید؛ در جنگ اقتصادی هم شکست خواهید خورد
  • ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب‌شرق منهدم شدند

اقدام دادستان خاتم برای احیا و تعادل بخشی سفره های آب زیرزمینی

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان خاتم گفت: با توجه به برنامه های طرح احیا و تعادل بخشی سفره های آب زیرزمینی، با انتقال دهندگان به اراضی غیر برخورد قاطع شد.

آب ،  آب زیر زمینی

به گزارش خبرگزاری موج یزد، سیدجمال الدین طباطبایی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان خاتم گفت: پیرو اخطاریه های قبلی مبنی بر عدم انتقال غیرقانونی آب به اراضی غیر، سی هزار متر از خط لوله انتقال آب به اراضی غیر، مسلوب المنفعه شد.

وی در این رابطه اظهار داشت: با توجه به برنامه های طرح احیا و تعادل بخشی سفره های آب زیرزمینی، بهره برداران منابع آبی فقط مجاز به استفاده از آب استحصالی در محدوده اراضی مندرج درپروانه بهره برداری بوده که در این راستا با انتقال دهندگان به اراضی غیر برخورد قاطع شد.

این مقام قضایی با تاکید بر اینکه منابع آب یک سرمایه ملی و محدود است که به همه نسل‌ها تعلق دارد و باید در حفظ و نگهداری از آن اهتمام جدی داشت، تصریح کرد: حفظ حقوق عامه و صیانت از آن، یکی از مهمترین وظایف دادستانی بوده و در راستای حفاظت از منابع آبی و پاسداری از آن دستگاه قضا از هیچگونه تلاشی دریغ نخواهدکرد: دادستانی بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه ی آب‌های سطحی و زیرزمینی با اهتمام جدی برخورد قاطع قانونی خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر