English

چهار درصد از الگوی طرح توسعه مشاغل خانگی سهم استان یزد است

سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد گفت: قرارداد انجام مطالعات، ساماندهی، بررسی، استعداد سنجی و توانمندسازی 54هزار و 400 نفر متقاضی مشاغل خانگی در کشور براساس الگوی طرح توسعه مشاغل خانگی توسط جهاد دانشگاهی است و سهم استان یزد 1800 نفر پیش بینی شده که حدود 4/4 درصد است.

چهار درصد از الگوی طرح توسعه مشاغل خانگی سهم استان یزد است

به گزارش خبرگزاری موج یزد، دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان با حضور عماد تشکری سرپرست تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی یزد و مسئولان ارشد جهاددانشگاهی در این سازمان افتتاح شد.

 عماد تشکری در این نشست با بیان اینکه این طرح در سه فاز انجام می شود گفت: فاز اول طرح مطالعه، بررسی و شناسایی و اولویت بندی مزیت های استانی و فاز دوم شامل آموزش متقاضیان و در فاز سوم اتصال مشاغل ایجاد شده با بازار است.

وی اهداف طرح ملی توسعه مشاغل خانگی را فرهنگ سازی و ترویج مشاغل خانگی در کشور دانست و افزود: استفاده از ظرفیت مشاغل خانگی برای ایجاد اشتغال پایدار و مولد، خوداشتغالی متقاضیان، ورود به بازار کار، اتصال صاحبان کسب و کار خانگی به بازارهای هدف، ... از دیگر اهداف این طرح است.

تشکری در ادامه تصریح کرد: طرح مشاغل خانگی از سال 1389 در کشور آغاز شده است و در هر صورت برای دست یابی به توسعه و پیشرفت، بهترین راه آن دنبال کردن الگوهای موفق جهانی است.

وی اضافه نمود: کشور چین 31 درصد محصولات خود را در مشاغل خانگی تولید می کند و شعار «هر خانه یک کارخانه و هرکارخانه یک خانه» را مطرح دارد. تایوان با همین شعار جهش اقتصادی خوبی را تجربه کرده است. یکی از راه هایی که می توان به شعار سال تحقق بخشید استفاده از پتانسیل های خوبی است که در زمینه مشاغل خانگی داریم.

سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با اشاره به اینکه آموزش و فرهنگ سازی دو رسالت مهم جهاد دانشگاهی است تاکید کرد: وقتی به مدرن ترین اقتصاد جهان آمریکا نگاه بیندازیم، 20 درصد شاغلان مرتبط با مشاغل خانگی هستند. سوئیس بزرگترین و معتبرترین تولید کننده ساعت در جهان، بسیاری از کارگاه های معتبر برند خود را در مشاغل خانگی سازماندهی می کند.

تشکری ابراز امیدواری کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان مجموعه علمی اجرائی طرح، با راه اندازی دبیرخانه طرح ملی در جهاد بعد از مطالعه اولیه در استان، به عنوان مجری نیز موفق عمل نماید و یاری گر متقاضیان مشاغل خانگی از آموزش تا مشاوره و اتصال به بازار باشد.

وی اضافه نمود: قرارداد انجام مطالعات، ساماندهی، بررسی، استعداد سنجی و توانمندسازی 54هزار و 400 نفر متقاضی مشاغل خانگی در کشور براساس الگوی طرح توسعه مشاغل خانگی توسط جهاد دانشگاهی است و سهم استان یزد 1800 نفر پیش بینی شده که حدود 4/4 درصد است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، متقاضیان تا 5 مهرماه فرصت دارند تا با ورود به سایت inhb.ir به صورت مستقل یا پیشران جهت ثبت نام در مشاغل خانگی اقدام نمایند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر