سرخط خبرها
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است

رییس پلیس فتا یزد؛

لزوم هوشیاری مردم در برابر هر فعالیت مجرمانه در فضای مجازی

رییس پلیس فتا یزد گفت: شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق نشانی پلیس‌فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی با همکاران ما جهت پیگیری و بررسی در میان بگذارند.

پلیس فتا

به گزارش خبرگزاری موج یزد، سرهنگ مرتضی ابوطالبی  رییس پلیس فتا یزد افزود:  در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر اینکه فردی با برقراری تماس تلفنی با وی  مبنی بر برنده شدن در قرعه کشی اپراتور همراه اول بعد از شروع مکالمه و بیان ادعا و جملات اغوا کننده مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال از حسابش سرقت کرده ، رسیدگی به موضوع در دستور کار  پلیس فتا قرار گرفت.

وی ادامه داد:  متهم با شیوه و شگرد پلیسی و همت کارشناسان پلیس فتا مرکز استان یزد در یکی از شهرستان‌های اطراف ، شناسایی و اقدامات لازم با هماهنگی قاضی پرونده برای دستگیری وی صورت گرفت.

رییس پلیس فتا یزد به عموم شهروندان توصیه کرد فریب کلاهبرداران را در تماس‌های تلفنی و پیامکی مبنی بر "برنده شدن در قرعه‌کشی" نخورید چرا که در صورت برنده شدن ابتدا اشخاص به سازمان‌ها و موسسات مربوطه دعوت و مبلغ تعیین شده به صورت حضوری به برندگان ارائه می‌شود.

ابوطالبی گفت: از قبول درخواست تلفنی افراد ناشناس مبنی بر انجام هرگونه عملیات بانکی از جمله انتقال وجه، ارائه رمز اول و دوم کارت عابر بانک، تغییر زبان دستگاه خودپرداز به انگلیسی و انجام تراکنش و غیره به بهانه برنده شدن در مسابقه ها و یا قرعه کشی های رادیویی و تلویزیونی، خودداری کنید.

 رییس پلیس فتا یزد خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق نشانی پلیس‌فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی با همکاران ما جهت پیگیری و بررسی در میان بگذارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر