سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

معاونت خدمات شهری شهرداری یزد؛

شهرداری متولی ساماندهی متکدیان است

معاونت خدمات شهری شهرداری یزد گفت: بودجه عمومی برای رفع مشکل تکدی گری و کودک کار باید هزینه شود و شهرداری متولی ساماندهی متکدیان است.

ساماندهی متکدیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج یزد، حسین صالحیان معاونت خدمات شهری شهرداری یزد در گفت و گو با خبرگزاری موج گفت: برابر قانون شهرداری موظف است ساختمانی را برای نگهداری موقت متکدیان داشته باشد ولی چون شهرداری یزد چنین ساختمانی را در اختیار ندارد بنابراین پرداخت هزینه های سازمان بهزیستی مبنی بر نگهداری این افراد را تقبل می کند.

صالحیان بر وجود ساختمان مجزا تاکید کرد و گفت: شهرداری برای نگهداری کودکان خیابانی و متکدیان به ساختمانی نیازمند است که نیازمند همکاری دستگاه های مرتبط هستیم.

وی با اشاره به اینکه در بحث اجرای طرح ساماندهی متکدیان و کودکان خیابانی همه بار روی دوش شهرداری ها است، بیان کرد: طبق قانون استاندار هر استان حق دارد بودجه ای را از بودجه عمومی برای رفع مشکل تکدی گری و کودک کار قرار دهد.

صالحیان گفت: اساسنامه سازمان فرهنگی شهرداری برای فرهنگسازی است و اجراییات شهرداری کار شناسایی و جمع آوری متکدیان و کودکان خیابانی را انجام می دهد و همراه با حکم قاضی آنها را برای ساماندهی به سازمان بهزیستی وکمیته امداد استان معرفی می کند.

وی اظهار داشت:  در ایام عید نوروز تعداد۳۴۰ نفر متکدی میانسال و بزرگسال را در یزد شناسایی کردیم که اغلب آنها از سایر استان ها به یزد آمده و یا مهاجران افغان بودند که حتی مواد مخدر هم در بین این افراد دیده می شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر