سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

امام جمعه مهریز گفت:

اقدام اخیر آمریکا موجب وحدت بیشتر تمام نیروهای درون نظام علیه آمریکا شد

امام جمعه مهریز گفت: اقدام اخیر آمریکا موجب وحدت تمام نیروهای درون نظام علیه آمریکا و سیاست های خصمانه این دولت زورگو و مستبد در جهان است.

نمازجمعه مهریز

به گزارش خبرگزاری موج یزد، حجت الاسلام عبدالرضا محی الدینی امام جمعه مهریز در خطبه های نمازجمعه امروز به تروریست نامیدن سپاه توسط ترامپ اشاره کرد و افزود: این اقدام برخلاف همه مقررات بین المللی است و هیچ ارزشی ندارد.

وی ادامه داد: این اقدام اخیر آمریکا موجب وحدت تمام نیروهای درون نظام علیه آمریکا و سیاست های خصمانه این دولت زورگو و مستبد در جهان است.

امام جمعه مهریز گفت: باید همه مردم و سپاه در کنار هم برای حل مشکلات جامعه و معضل بیکاری و پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و رونق تولید بکوشند.

محی الدینی به خسارت های سیل اخیر در اکثر استان های کشور اشاره کرد و از مردم خواست تا در این ارتباط به وظایف دینی و انسانی خود عمل کنند.

در پایان نمازجمعه مراسم راهپیمایی مردم تا مقر سپاه پاسداران با شعارهای حماسی و انقلابی در همبستگی با سپاه و اعلام تنفر نسبت به آمریکا بنحو باشکوهی برگزار شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر