معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان یزد؛

توسعه کشت در یزد نداریم و رویکرد نگهداری از جنگل های موجود است

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان یزد گفت: رویکردهای منابع طبیعی استان یزد به سمت مراقبت و نگهداری از جنگل‌های موجود است و توسعه کشت نداریم.

منابع طبیعی یزد

به گزارش خبرگزاری موج یزد، هدایت الله میرشمسی، معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان یزد هم در این نشست از ایجاد ۱۴ پارک جنگلی در شهرستان‌های استان یزد خبر داد و گفت: برخی از این پاک ها به دلیل کمبود منابع به شهرداری‌ها شهرستان های مربوطه واگذار شده است .

میرشمسی افزود: ۷۰ هزار هکتار سطح زیرکشت جنگل‌های دست‌کاشت استان یزد است اما امسال توسعه کشت انجام نشد و رویکردهای منابع طبیعی به سمت مراقبت و نگهداری از جنگل‌های موجود است.

میرشمسی یادآور شد: سالجاری از اعتبار ۱.۵ میلیارد تومان مصوب شده برای حوزه جنگل‌ها و مراتع استان یزد، ۴۰۰ میلیون تومان برای احیای ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های خاتم و ۱.۱ میلیارد تومان نیز برای احیای ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از مراتع در هفت حوزه آبخیز ۹ شهرستان استان هزینه شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر