سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

مدیرکل بانوان و خانواده استانداری یزد:

استحکام انقلاب بر پایه صبر مادران شهید است

مدیرکل بانوان و خانواده استانداری یزد گفت: مادران و خواهران و همسران شهدا با صبوری خود انقلاب را مستحکم کردند.

بانوان استانداری یزد

به گزارش خبرگزاری موج یزد، فاطمه دانش یزدی در ششمین جشنواره اسوه های صبر و استقامت یزد اظهار داشت: امروز شهدا و خانواده‌های معزز آنها در پاسداشت ارزش‌ها و اصول انقلابی و دفاع از حریم اهل بیت(ع) نقشی مهم ایفا می‌کنند و دشمنان را از اهداف شومی که در سر دارند مایوس کردند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری یزد تصریح کرد: جانفشانی‌های فراموش نشدنی برآمده از این نگاه را در هشت سال دفاع مقدس شاهد بودیم و امروز نیز مدافعان حرم تجلی‌گر این اثرات تربیتی هستند.

دانش یزدی افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران از زمان شکل‌گیری و تاکنون که فراز و نشیب و دشمنی‌های متعددی را پشت سر گذاشته، همواره بر ستون صبر، پایداری و وفاداری مردمی استوار بوده است.

وی گفت: شهدا در دامان مادران این سرزمین درس اخلاق و زندگی آموختند که با رشادت خود امنیت امروز را برای کشور عزیزمان به ارمغان آوردند و ما امروز مفتخریم از وجود سرمایه‌های عظیمی چون مادران، همسران و خواهران شهدا بهره‌مند هستیم که با پیروی از اسوه صبر و مقاومت حضرت زینب کبری(س) گذشت و مقاومت پیشه ساخته‌اند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری یزد با بیا اینکه از سوی دیگر بانوانی که افتخار جانبازی و یا فعالیت مستقیم در مسیر ایثار و مجاهدت را دارند نیز شایسته تقدیر هستند تصریح کرد: وجود عزیزانی در لباس خدمت به حفظ امنیت و استقلال این مرز و بوم نیز خود تعبیری از واژه بلند ایثار، مردم داری و شجاعت است.

دانش یزدی خاطرنشان کرد: پاسداشت منزلت حضرت ام البنین(ع) و روز رحلت این بانوی پارسا و مومن که با عنوان روز تکریم مادران و همسران شهدا نام‌گذاری شده، یکی از زیباترین و مقدس‌ترین کارهایی است که باید مورد توجه مسئولین و آحاد جامعه باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر