سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

مکانیزه کردن تابلوی برق چاه لیمنجوب کلاچای

مدیر امور آبفای رودسر از اصلاح و مکانیزه کردن تابلوی برق چاه لیمنجوب کلاچای به جهت کاهش هزینه ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری موج از رشت، مازیار غلامپور در گفت و گو با خبرنگار موج، از اصلاح و مکانیزه کردن تابلوی برق چاه لیمنجوب کلاچای به جهت کاهش هزینه ها خبر داد.

مدیر امور آبفای رودسر گفت: با توجه به بحران کم آبی در فصل تابستان نسبت به اصلاح و مکانیزه کردن تابلوی برق چاه لیمنجوب کلاچای با آبدهی ۴۰ لیتر بر ثانیه و قدرت پمپ kw۵/۷۳ اقدام شد.

وی هدف از اجرای این طرح را کاهش هزینه های نیروی انسانی و جلوگیری از افت ناگهانی فشار در مسیر خط انتقال ۶۰۰ میلیمتری چابکسر و واجارگاه به علت نوسانات برق و به دنبال آن خاموشی های مکرر و اختلال درامر آبرسانی به شهرها و روستاهای برخوردار از آب این چاه عنوان کرد.

غلامپور اظهار داشت: تابلوی برق اینورتر موجود با حداقل هزینه اتوماتیک شد تا امکان کاهش مصرف برق و کنترل وضعیت عملکرد چاه به صورت مطلوب تر صورت پذیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر