سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

تاکید جهاد کشاورزی گیلان بر افزایش ۹۰ درصدی مکانیزاسیون برنج/ اعلام قیمت ۱۵۰ تا ۱۸۵ هزار تومانی برنج هاشمی

رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان با اعلام برداشت ۵۶ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان، قیمت برنج هاشمی را ۱۵۰ تا ۱۸۵ هزار تومان اعلام کرد و بر لزوم افزایش نشاکاری و برداشت مکانیزه به بیش از ۹۰ درصد برای کاهش ضایعات تأکید نمود.

محمدی جهاد کشاورزی گیلان
به گزارش خبرگزاری موج از گیلان

، صالح محمدی  در نشستی با اصحاب رسانه ضمن تبریک روز خبرنگار، بر نقش رسانه‌ها در ارتقای آگاهی عمومی تأکید کرد.  

وی امنیت غذایی را دغدغه اصلی مقام معظم رهبری خواند و گفت: جهاد کشاورزی تمام توان خود را برای پایداری تولید و حمایت از کشاورزان به‌کار گرفته است.  

محمدی با اشاره به کشت ۱۴۶ هزار هکتاری برنج در گیلان افزود: امسال علیرغم کاهش بارش‌ها، با مدیریت منابع آبی توانستیم تنش‌ها را کنترل کنیم و تاکنون ۵۶ هزار هکتار برداشت شده است.  

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان قیمت برنج هاشمی را ۱۵۰ هزار تومان از کشاورز تا ۱۸۵ هزار تومان در بازار اعلام کرد و تأکید نمود قیمت‌گذاری باید همزمان منافع کشاورز و مصرف‌کننده را تأمین کند.  

وی از برگزاری جشنواره اقوام با محوریت کشاورزی در شهریور خبر داد و بر لزوم مدیریت علمی تالاب انزلی به عنوان سرمایه ملی و بین‌المللی تأکید کرد.  

محمدی در پایان گفت: با توسعه مکانیزاسیون، نشاکاری و برداشت مکانیزه را به ۹۰ درصد افزایش می‌دهیم تا هم سختی کار کشاورزان کم شود هم ضایعات کاهش یابد. کشاورزی ۵۰ درصد اقتصاد و ۳۰ درصد اشتغال گیلان را تشکیل می‌دهد و حفظ تولید برنج اولویت ماست.  

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر