سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

از سوی سازمان بسیج ادارات و کارمندان؛

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان در زمره یکی از مدیران برتر جهادی کشور معرفی شد

براساس ارزیابی انجام شده از اجرای میزهای خدمت جهادی ادارات و دیدارهای چهره به چهره مردمی به عنوان شاخصی نقش آفرین با آثار و دستاوردهای ارزشمند ، مدیرکل تامین اجتماعی گیلان به عنوان یکی از موثرین و فعالین برتر این حوزه مورد تجلیل کشوری قرار گرفت.

 اداره کل تامین اجتماعی گیلان

به گزارش خبرگزاری موج گیلان، در لوح صادره از سوی فضل الله کفیل، مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان کشور آمده است :

سازمان بسیج ادارات و کارمندان به عنوان یکی از اقشار پیشتاز و موثر با هدف نقش آفرینی و کارآمدسازی و ارتقاء سلامت نظام اداری کشور و نقش آفرینی و تحقق دولت اسلامی اقدام به اجرای میزهای خدمت جهادی عمومی و تخصصی در چند سال اخیر نموده است .

دیدار چهره به چهره مسئولان با مردم و مشاهده مشکلات و کاستی ها از نزدیک و تلاش برای رفع آنها و نیز خنثی سازی عملیات سنگین روانی دشمن و بزرگ نمایی مشکلات و القای یاس و ناامیدی در مردم از نتایج مهم این نهضت سراسری بوده است .

ملاحظه اثرات ملموس اجرای برنامه میزهای خدمت جهادی به عنوان راهی میانبر و مسیری مکمل در ارائه خدمت بی منت به مردم به نحوی بوده است که فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه ای ( دام ظله العالی ) از آن به عنوان یکی از اقدامات شاخص بسیج در امر خدمت رسانی یاد کردند .

مدیر کل تامین اجتماعی گیلان

اکنون که در سایه عنایات پروردگار و توجهات حضرت ولیعصر (عج ) به عنوان یکی از موثرین و فعالین برتر برگزاری میزهای خدمت جهادی در استان انتخاب شده اید بدین وسیله مراتب قدردانی و تشکر خود را از خدمات خالصانه و تلاش مجدانه جنابعالی در امر برگزاری میزهای خدمت جهادی اعلام داشته و موفقیت روزافزون شما را در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی تا رسیدن به آرمانهای والای آن از درگاه احدیت مسئلت می نمایم .

شایان ذکر است این لوح توسط سرهنگ حسینی جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان در بسیج اقشار و با حضور سرهنگ رنجبر مسئول بسیج ادارات و کارمندان استان و علی چراغی فرمانده پایگاه بسیج شهید فیاض بخش این اداره کل، طی آیینی  به مدیرکل تامین اجتماعی گیلان تقدیم شد .

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر