English

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان عنوان کرد:

پرستاری جامعه نگر در دستور کار مدیریت امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: پرستاری جامعه نگر در دستور کار مدیریت امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان قرار دارد.

پرستاری جامعه نگر در دستور کار مدیریت امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، معصومه ادیب، مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، امروز در مراسم تجلیل از پرستاران گیلان، گفت: پرستاران گیلان، داشته ها ی زیادی دارند و وجود بیش از 6000 پرستار در مراکز درمانی دولتی و خصوصی استان، ظرفیت بزرگی برای توسعه خدمات سلامت در گیلان فراهم کرده است.

وی ادامه داد: پرستاران استان قادرند با تکیه بر این ظرفیت خود، به بسیاری از اهداف عالیه و حقوق خود دست پیدا کند.

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ارتباط موثر و سازنده دانشکده پرستاری، نظام پرستاری و مدیریت پرستاری استان را یکی دیگر از ظرفیت های پرستاری استان بر شمرد و افزود: در این فضای دوستانه و امن قادریم تا بسیاری از مطالبات به حق پرستاران را پیگیری کنیم.

 ادیب با اشاره به ارتقای دفتر پرستاری به مدیریت پرستاری و حمایت تمام قد رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از این اقدام، یاد آور شد و اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان یکی از دانشگاه های پیشرو در استقرار این مهم بود که این ظرفیت را به ظرفیت های های دیگر جامعه پرستاری اضافه کرد.

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، خاطرنشان کرد: امروز نمی توانیم پرستاران را فقط فرشتگان سفید پوشانی بنامیم که به ایثار و فداکاری مشغول هستند، امروز پرستاری یک حرفه است، همه وظیفه داریم در جهت حرفه ای شدن و حرفه ای بودن و حرفه ای ماندن تلاش کنیم.

وی ادامه داد: امروز پرستاری دارای تحصیلات آکادمیک و دانشگاهی در سطح دکترا هستند و در دانشگاه آموزش هایی می بینند و مهارت هایی کسب می کنند که قادر هستند در جاهایی غیر از بیمارستان ها نیز حضور پیدا کنند، از سطح پیشگیری تا درمان و توانبخشی. اما متاسفانه در کشور ما فقط جایگاه پرستاران در حوزه درمان دیده شده است.

 ادیب با اشاره به تغییر نگاه وزارت بهداشت به جامعه پرستاری، تصریح کرد: امروز پرستاری جامعه نگر مورد توجه مسوولان کشور قرار گرفته است، پرستاران می توانند با مهارت ها و دانشی که دارند در حوزه های مختلف سلامت از قبیل پیشگیری، درمان، مراقبت در منزل، مفید واقع شوند، وی ادامه داد: اگر یک ارزیابی داشته باشیم از بیمارانی که به بیمارستان ها مراجعه می کنند، خواهیم دانست که بسیاری از این بیماران نیازی به درمان ندارند بلکه نیاز به مراقبت دارند و این پرستاران هستند که علم، هنر و تخصص لازم برای مراقبت از بیماران را دارند.

مدیر پرستاری دانشگاه با اشاره به این که استان گیلان در بحث مراقبت از منزل بیماران، در وضعیت خوبی قرار داریم، گفت: در سال گذشته اقدامات خوبی در این زمینه انجام شد و دانشگاه علوم پزشکی یکی از دانشگاه های پیشرو در این راستا است.

وی ادامه داد: ما 18 مرکز مراقبت از منزل در استان داریم و با توجه به جمعیت استان باید به 50 مرکز افزایش پیدا کند و با تلاش های صورت گرفته 22 مرکز موافقت اصولی گرفته اند و 5 مرکز هم به بهره برداری رسیده است.

وی اظهار امیدواری کرد: انشالله به جایی برسیم که بیماران با دست توانای پرستاران در منزل خود مورد مراقبت قرار بگیرند.

 ادیب با بیان این که بسیاری از نیروهای پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان جوان هستند، اظهار داشت: 40 درصد پرسنل پرستاری دانشگاه زیر 10 سال ، 67 درصد زیر 15 سال و 76 درصد زیر 20 سال سابقه کار دارند که در این خصوص مقوله جانشیتن پروری و تربیت مدیران پرستاری آینده مراکز درمانی در دستور کار دانشگاه قرار دارد.

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان به بحث کمبود نیروی انسانی به عنوان نداشته های جامعه پرستاری اشاره کرد و افزود: با توجه به تخت های بیمارستانی و شاخص تخت به پرستار در کشور بالغ بر 9000 پرستار در استان کم داریم که این کمبود بر دوش پرستاران شاغل سنگینی می کند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه