سرخط خبرها
  • قلعه نوعی: مخالف ورود پرچم های رنگین کمانی به جو ورزشگاه هستیم
  • فعلا درب فردو و نطنز برای بازرسان آژانس باز نمی شود
  • نیمکت‌نشینی گران‌ترین بازیکن مصر مقابل ایران
  • کیش به مبادی مجاز ته‌ لنجی اضافه شد
  • برخورد هواپیما به آسمان‌خراش ۵۱۸ متری در پکن
  • مجری مطرح عرب: کاش از ایرانی ها دربرابر آمریکا می آموختیم
  • متخصصان در هفته‌های آینده به نیروگاه هسته‌ای بوشهر بازخواهند گشت
  • ۲۲ خدمه ایرانی نفتکش توقیف‌شده توسط آمریکا، در کراچی تحویل مقامات ایران شدند
  • جایگاه ششم ایران در میان بزرگ‌ترین تولیدکنندگان سیمان دنیا
  • موکب تنگه هرمز در عراق برپا شد
  • دبیرکل IMO: بیش از ۶۰۰ کشتی در تنگه هرمز گرفتار هستند
  • خدمات کارتی بانک ملی از ۲۲:۳۰ تا ۲۴ در دسترس نخواهد بود
  • امام جمعه تهران: ظلم به کارگر یا هر فردی که صدایش به جایی نمی‌رسد، بسیار خطرناک است
  • قتل خونین جوان ۲۷ ساله به دست پسرخاله‌اش
  • نعمتی: می توانیم شگفتی ساز باشیم/فقط به صعود فکر می کنیم
  • قلعه‌نوعی غافلگیر شد: مدافع مصدوم مصر در تمرین!
  • چین اولین هتل کاملاً رباتیک جهان را تا سال ۲۰۲۷ افتتاح می‌کند
  • تمدید اجباری قرارداد اجاره، حکم تخلیه صادر نمی شود
  • ایران‌شناس فرانسوی و مترجم حافظ و مولانا درگذشت
  • بازی ایران مصر باعث تعویق شروع به‌کار ادارات استان ها شد

تهاجم و ضرب شتم تکنسین های ۱۱۵ لوشان توسط همراهان بیمار

تکنسین های اورژانس ۱۱۵ شهر لوشان که برای درمان بیمار اعزام شده بودند، توسط همراهان بیمار مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

اورژانس گیلان

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، پیمان اسدی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گیلان با اعلام این خبر، گفت: تکنسین های 115 لوشان که برای خدمت رسانی به خانم ۶۵ ساله ای اعزام شده بودند، ضمن ارایه خدمت در زمان کمتر از ۸ دقیقه، در کمال ناباوری مورد تهاجم و ضرب شتم همراهان بیمار قرار گرفتند.

 اسدی، افزود: نیروهای اورژانس پس از بررسی وضعیت بیمار دریافتند وی فاقد علایم حیاتی است،‌ و بلافاصله احیای قلبی ریوی را برای بیمار آغاز کردند که در حال انتقال بیمار به آمبولانس، در کمال ناباوری توسط همراهان مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

,وی افزود: تکنسین های اورژانس ۱۱۵ پس از این اتفاق نیز دست از خدمت برنداشتند و بیمار را به داخل آمبولانس انتقال داده و ضمن انجام اقدامات پیش بیمارستانی وی را به بیمارستان ۳۱ خرداد منجیل انتقال دادند.

اسدی گفت: به دنبال وقوع این حادثه یکی از تکنسین های اورژانس از ناحیه صورت دچار مصدومیت شد و آمبولانس اورژانس نیز آسیب دید.

وی، تاکید کرد: الویت پرسنل فوریت های پزشکی نجات جان مردم و خدمت رسانی به مصدومان و بیماران است. در این زمینه، ایجاد حس همدلی، صبر، خویشتن داری و احترام متقابل بین بیمار و همراهان وی با کادر درمان، از راهبردهای اورژانس گیلان است. اما متاسفانه تکرار این گونه حوادث می تواند بسیار نگران کننده باشد.

رییس اورژانس گیلان، گفت: تکنسین های اورژانس در سخت ترین شرایط آب و هوایی، به صورت 24 ساعته و حتی در تعطیلات در حال خدمت رسانی بوده و در خط مقدم جبهه درمان هستند و ایجاد چنین برخوردهایی علاوه بر هتک حرمت، می تواند میزان توان و کارایی کادر اورژانس را در ارایه خدمات موثر کاهش دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر