مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش خبر داد:

تمهیدات حمایتی از فعالان اقتصادی و مستاجران در شرایط جنگ

محمد کبیری در نخستین شورای معاونان و مدیران سازمان منطقه آزاد کیش در سال ۱۴۰۵ از بخشودگی ۲ ماه اجاره بهای سهم سازمان برای حمایت از فعالان اقتصادی و عدم تخلیه مستاجرانی که قراردادهایشان در زمان جنگ به پایان می رسد تا دو ماه خبرداد.

جلسه معاونین سازمان منطقه آزاد کیش
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، در این نشست که با حضور تمامی معاونان و مدیران این سازمان برگزار شد مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر لزوم برنامه ریزی همه حوزه ها برای دوران پساجنگ و بازگشت هرچه سریعتر به شرایط عادی گفت: تمامی حوزه ها موظف هستند ضمن تامین اقلام اساسی چه در حال حاضر و چه در دوره پس از جنگ در خصوص تامین نقدینگی برای کسب و کارها نیز برنامه ریزی کنند همانگونه که پس از جنگ ۱۲ روزه با تلاش و برنامه ریزی و همکاری خوب بخش خصوصی رونق به جزیره کیش بازگشت.

جلسه معاونین سازمان منطقه آزاد کیش

محمد کبیری در ادامه از اجرای دو اقدام حمایتی برای فعالان اقتصادی و مستاجران در جزیره کیش خبر داد و افزود: با تایید هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش، این سازمان سهم دو ماه اجاره خود را برای مستاجرانش بخشید و البته این کمپین ارزشمند توسط بخش خصوصی و سرمایه گذاران کیش نیز در حال انجام است. همچنین با مصوبه شورای تامین جزیره کیش،کسانیکه قراردادها یشان در مدت زمان جنگ به پایان میرسد، با همکاری دستگاه قضا و دادستان، تا دوماه امکان تخلیه مستاجرها را ندارند و تا زمانیکه جنگ ادامه دارد این تدابیر این چنین ادامه دارد.وی در پایان تصریح کرد: همه بخش ها باید دقت کنند که ضمن تبدیل تهدیدها به فرصت و مدیریت شرایط جنگ در حوزه متبوعه، امور و کارهایی را که از قبل باقیمانده را به نتیجه برسانند.گفتنی است دراین جلسه تمامی حوزه ها گزارش اقدامات انجام شده خود را ارائه دادند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه