امام جمعه کیش:

ماجراجویی آمریکا و رژیم صهیونیستی جهان را با بحران انرژی روبه‌رو می‌کند

امام جمعه کیش با اشاره به تحولات اخیر منطقه و جنگ تحمیلی علیه ایران گفت: ادامه این درگیری‌ها می‌تواند به تعطیلی پایگاه‌های آمریکا در منطقه، فلج شدن رژیم صهیونیستی و حتی ایجاد بزرگ‌ترین بحران انرژی در تاریخ جهان منجر شود.

نماز جمعه کیش
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، حجت‌الاسلام علیرضا بی‌نیاز در خطبه‌های نماز جمعه کیش که پس از برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس برگزار شد، اظهار کرد: اگرچه این جنگ تحمیلی برای ملت ایران دشواری‌هایی به همراه دارد، اما برای آمریکا و رژیم صهیونیستی و حتی برخی کشورهای منطقه تبعات سنگین‌تری خواهد داشت.

وی افزود: پیامدهای این جنگ می‌تواند به تعطیلی پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه و ناتوانی رژیم صهیونیستی منجر شود و همان‌گونه که رهبر انقلاب تأکید کرده‌اند، بسته شدن تنگه هرمز نیز می‌تواند جهان را با یکی از بزرگ‌ترین بحران‌های انرژی تاریخ مواجه کند.

امام جمعه کیش با بیان اینکه اقدامات ماجراجویانه دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو عامل شکل‌گیری چنین شرایطی است، تصریح کرد: ادامه این روند می‌تواند تبعات گسترده‌ای در سطح جهان داشته باشد و افزایش قیمت‌ها، رکود اقتصادی و تورم فراگیر را در پی داشته باشد که در نهایت اقتصاد جهانی را با چالش جدی مواجه خواهد کرد.

وی راهکار پایان دادن به این بحران را نه فشار و تهدید علیه ایران، بلکه مهار متجاوزان و خروج آنان از منطقه دانست و گفت: پس از پایان این جنگ، امنیت منطقه باید به دست ملت‌های منطقه تأمین شود.

بی‌نیاز با تأکید بر جایگاه راهبردی جمهوری اسلامی ایران در غرب آسیا خاطرنشان کرد: دشمنان برای تضعیف و نابودی انقلاب اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نکردند، اما به تدریج دریافتند که ایران با سایر کشورهای منطقه متفاوت است و توانایی مقابله با هر تهدیدی را دارد.

وی ادامه داد: کشور با هدایت رهبر شهید و همچنین رهبر جدید انقلاب از ظرفیت و توان لازم برای مقابله با تهدیدات برخوردار است و دشمنان در نهایت با شکست مواجه خواهند شد.

امام جمعه کیش با اشاره به توان دفاعی کشور اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران نیازی به اثبات قدرت خود ندارد، زیرا خسارات وارد شده به دشمنان تاکنون نشان‌دهنده توان بالای ایران و شجاعت ملت آن است.

وی همچنین تأکید کرد: با وحدت، همدلی و حضور گسترده مردم در صحنه، پیروزی نهایی نزدیک خواهد بود و دشمنان به خوبی نتیجه خطای محاسباتی خود را مشاهده می‌کنند.

بی‌نیاز یکی از اهداف دشمنان در این جنگ را تضعیف توان دفاعی کشور عنوان کرد و گفت: این هدف نیز محقق نشد و اکنون دشمنان شاهد توان تهاجمی جمهوری اسلامی هستند.

وی با قدردانی از حضور و بصیرت مردم ایران در حمایت از کشور و نظام افزود: ملت ایران در همه عرصه‌ها پای کار هستند و بخش‌هایی از توانمندی کشور در این دفاع مقدس نمایان شده و بخش‌های دیگری نیز در آینده آشکار خواهد شد.

امام جمعه کیش در ادامه خاطرنشان کرد: در جنگ‌ها صرف داشتن تجهیزات و فناوری پیشرفته عامل پیروزی نیست، بلکه ایمان، توکل به خدا، رهبری حکیمانه، نیروهای مخلص و همراهی مردم از عوامل اصلی پیروزی به شمار می‌رود و جمهوری اسلامی از همه این مؤلفه‌ها برخوردار است.

نماز جمعه کیش

وی با بیان اینکه جبهه حق ممکن است تحت فشار قرار گیرد اما شکست نمی‌خورد، افزود: در این نبرد نیز پیروزی نهایی از آن ملت ایران خواهد بود و ناکامی نصیب دشمنان می‌شود.

بی‌نیاز همچنین گفت: مقاومت ملت ایران و پاسخ قاطع نیروهای مسلح نشان داد که نظام جمهوری اسلامی از استحکام بالایی برخوردار است و حتی با شهادت عالی‌ترین مقامات نیز دچار فروپاشی نخواهد شد.

وی اضافه کرد: دشمنان تصور می‌کردند که جمهوری اسلامی ظرف چند ساعت یا چند روز فرو خواهد پاشید، اما این تصور باطل بود و چنین رویایی هرگز محقق نخواهد شد.

امام جمعه کیش با اشاره به نقش محور مقاومت و حزب‌الله لبنان در تحولات اخیر نیز گفت: کشورهای منطقه به خوبی دریافته‌اند که آمریکا توان تأمین امنیت آنها را ندارد و حتی قادر به دفاع از خود نیز نیست و اگر ایران امنیت نداشته باشد، هیچ کشوری در منطقه از امنیت برخوردار نخواهد بود.

نماز جمعه کیش

شایستگی و توانمندی معیار انتخاب رهبر جدید

بی‌نیاز در بخش دیگری از خطبه‌ها، شایستگی و توانمندی را ملاک اصلی انتخاب رهبر جدید از سوی مجلس خبرگان رهبری دانست و اظهار کرد: با انتخاب آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی، بسیاری از گمانه‌زنی‌ها درباره رهبر سوم پایان یافت.

وی با اشاره به سوابق حضور رهبر جدید در دوران دفاع مقدس و شرکت در چندین عملیات در جنگ تحمیلی هشت‌ساله افزود: مجلس خبرگان در شرایط حساس کنونی وظیفه خود را به درستی انجام داد و فردی شایسته برای این مسئولیت انتخاب شد.

امام جمعه کیش رهبر سوم انقلاب را شخصیتی عالم، متعهد و آشنا با مسائل کشور توصیف کرد و گفت: ایشان نزدیک‌ترین فرد به رهبر شهید بوده و با مسیر انقلاب اسلامی آشنایی کامل دارند و از ویژگی‌هایی چون شجاعت، تقوا و درایت برخوردارند.

وی افزود: اگرچه شهادت رهبر و فرماندهان کشور اندوه بزرگی برای ملت ایران به همراه داشت، اما انتخاب رهبر جدید مرهمی بر این داغ و موجب امیدواری شد.

بی‌نیاز تصریح کرد: دشمنان همواره از چنین انتخابی نگران بودند و واکنش‌های آنان نیز نشان‌دهنده نگرانی از شایستگی‌های رهبر جدید است.

 

حضور مردم، پشتوانه نظام

امام جمعه کیش در ادامه با قدردانی از حضور گسترده مردم در صحنه‌های مختلف، به ویژه راهپیمایی روز جهانی قدس، گفت: ملت ایران طی هفته‌های اخیر بار دیگر نشان دادند که مردمی انقلابی، بصیر و وفادار به آرمان‌های انقلاب هستند.

وی اتحاد، همدلی و انسجام ملی را مهم‌ترین وظیفه مردم در شرایط حساس کنونی دانست و افزود: با پیروزی در این جنگ، بسیاری از مشکلات کشور نیز برطرف خواهد شد و ملت ایران شایسته شرایط بهتر هستند.

بی‌نیاز همچنین از رشادت و ایثار نیروهای مسلح کشور قدردانی کرد و گفت: همه ما در برابر فداکاری سربازان وطن و مدافعان امنیت سر تعظیم فرود می‌آوریم.

وی در پایان از تلاش دولت و مسئولان اجرایی کشور نیز تقدیر کرد و افزود: با وجود شرایط جنگی، تدابیر لازم برای مدیریت امور کشور اندیشیده شده و روند خدمت‌رسانی به مردم بدون وقفه ادامه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه