سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است

افتتاح موزه «هزاره‌های هنر» در کیش؛

مسیر جدید گردشگری فرهنگی در جزیره آغاز شد + فیلم

موزه «هزاره‌های هنر» با حضور جمعی از مدیران، هنرمندان و علاقه‌مندان به فرهنگ و هنر در جزیره کیش افتتاح شد

IMG_۲۰۲۵۱۰۰۵_۲۲۲۷۰۷
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، این موزه با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش و مؤسسه فرهنگی موزه‌های بنیاد مستضعفان راه‌اندازی شده است. آیین گشایش این مجموعه با حضور برخط محمد کبیری، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و حسین دهقان، رئیس بنیاد مستضعفان برگزار شد.

علی حسنلو، معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش، در این مراسم اظهار داشت: موزه هزاره‌های هنر به عنوان یکی از ظرفیت‌های جدید فرهنگی، می‌تواند در تقویت گردشگری فرهنگی و هنری جزیره نقش مؤثری ایفا کند.

وی با قدردانی از همکاری مؤسسه موزه‌های بنیاد مستضعفان و موزه دفینه افزود: راه‌اندازی این موزه نتیجه تعامل سازنده میان بخش‌های فرهنگی کشور است و می‌تواند زمینه‌ساز توسعه تعاملات فرهنگی در سطح ملی و بین‌المللی باشد.

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش تأکید کرد: با برنامه‌ریزی در حوزه برندینگ و تبلیغات، این موزه قادر است در کنار سایر جاذبه‌های جزیره، به یکی از مقاصد گردشگری فرهنگی کشور و حتی مقصدی برای گردشگران خارجی تبدیل شود.

حسنلو خاطرنشان کرد: جزیره کیش با برخورداری از زیرساخت‌های مناسب، ظرفیت میزبانی از رویدادهای تخصصی موزه‌داری، نشست‌های علمی و برنامه‌های فرهنگی را دارد و موزه هزاره‌های هنر می‌تواند آغازگر مسیر جدیدی در توسعه فرهنگی جزیره باشد.

در این مراسم، بیش از ۳۳۲ اثر تاریخی و هنری از گنجینه مؤسسه فرهنگی موزه‌های بنیاد مستضعفان برای نخستین‌بار در جزیره کیش به نمایش درآمد. این آثار شامل مجموعه‌ای از آثار تاریخی و هنری از تمدن‌ها و فرهنگ‌های گوناگون است که جلوه‌ای از هنر و تاریخ ملل مختلف را به نمایش می‌گذارد.

این موزه هم‌زمان با چهار مجموعه فرهنگی دیگر کشور شامل موزه نگاره‌های هنر، موزه خودروهای تاریخی ایران و کتابخانه تخصصی موزه دفینه در تهران و موزه آرایه‌های هنر در رامسر به بهره‌برداری رسیده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه