سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

خطیب موقت نمازجمعه کیش :

تحلیل‌های سطحی، آفت بزرگ عرصه رسانه‌ای و فضای مجازی است

خطیب موقت نمازجمعه کیش، گفت: تحلیل‌های سطحی و روایت‌های تحریف‌شده، بزرگ‌ترین سرمایه دشمنان علیه ملت ایران است.

ادیب امام جمعه موقت کیش
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

،  حجت‌الاسلام مهدی ادیب، خطیب موقت نمازجمعه کیش، در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به سالروز پذیرش قطعنامه ۵۹۸، بر لزوم بهره‌گیری از دیپلماسی فعال و جهادی برابر تهدید‌های دشمن تأکید کرد.

او افزود: تحلیل‌های ساده‌انگارانه و روایت‌های غبارآلود، نقش مهمی در تضعیف وحدت ملی و امنیت روانی جامعه دارند.

حجت‌الاسلام مهدی ادیب با اشاره به سالگرد پذیرش قطعنامه ۵۹۸ اشاره کرد و گفت: اگرچه امام خمینی (ره) آن را نوشیدن جام زهر توصیف کردند، اما در دل این تصمیم، چند نکته مهم نهفته است و آن، آغاز یک دیپلماسی فعال و عزتمند که منجر به اثبات تجاوز رژیم بعث در سطح بین‌المللی شد.

او با اشاره به تجربه‌های تلخ از مذاکره با آمریکا و سایر قدرت‌های غربی، تصریح کرد: ما به گفته‌های آمریکا اعتماد نداریم، چون تجربه کردیم چگونه عهدشکنی می‌کند.

حجت الاسلام ادیب، افزود: در برابر تهدید‌های دشمن، باید دیپلماسی فعال و مبتنی بر واقعیت داشت، نه اینکه پیرو دیپلماسی ساده‌لوحانه بود.

خطیب موقت نمازجمعه کیش، یکی از آفات بزرگ در عرصه رسانه‌ای و فضای مجازی را تحلیل‌های سطحی و ناقص دانست و گفت: برخی افراد بدون شناخت پیچیدگی‌های روابط بین‌الملل، با اتکا به اطلاعات ناقص در فضای مجازی به تحلیل می‌پردازند و باعث گمراهی افکار عمومی می‌شوند.

او افزود: تحلیل سطحی، جامعه را دوقطبی، اعتماد عمومی را تضعیف و وحدت ملی را تخریب می‌کند و برخی از روی دلسوزی و برخی دیگر با اهداف مغرضانه، ناامیدی را بین مردم ترویج می‌دهند.

خطیب موقت نمازجمعه کیش با اشاره به هشدار قرآن کریم برابر شایعه‌پراکنان و ناامیدکنندگان، گفت: این افراد نقش مهمی در تخریب امنیت روانی جامعه دارند، مأموریت آنها، روایت‌سازی دروغ، بزرگ‌نمایی مشکلات، کم‌اهمیت جلوه‌دادن پیشرفت‌ها و القای ناکارآمدی نظام است.

او تصریح کرد: کسانی که به بهانه آزادی بیان، سخنان سست و ناامیدکننده ترویج می‌دهند، در حال اجرای نقشه دشمن هستند.

حجت الاسلام ادیب با اشاره به جنگ تحمیلی دوازده روزه، این نبرد را دوران طلایی مقابله حق و باطل خواند و افزود: جمهوری اسلامی ایران بدون کمک از متحدان منطقه‌ای، به تنهایی برابر دو قدرت مجهز به سلاح هسته‌ای ایستاد.

او افزود: کمتر از ۱۷ ساعت پس از حمله دشمن، پاسخ کوبنده داده شد و این اقدام سریع و مقتدرانه، نتیجه آمادگی نیرو‌های مسلح و هدایت‌های دقیق رهبر معظم انقلاب اسلامی بود.

خطیب موقت نمازجمعه کیش با بیان اینکه برخی تا پیش از این جنگ، هزینه‌های دفاعی را بی‌مورد می‌دانستند، گفت: اکنون مشخص شد که تقویت زیرساخت‌های نظامی و موشکی، یک ضرورت انکارناپذیر است.

او وحدت ملی را مهم‌ترین مؤلفه حفظ امنیت کشور دانست و گفت: در هر سطح و سمتی که هستیم، باید از وحدت ملی دفاع کنیم و مقابل کسانی که قصد ایجاد شکاف و تفرقه دارند، بایستیم.

حجت الاسلام ادیب، خطاب به مسئولان و مردم تأکید کرد: با شناسایی و مقابله با عوامل نفوذی، باید اعتماد عمومی حفاظت شود و این افراد گاهی حتی با ظاهر خیرخواهی، اما در مسیر دشمن قدم برمی‌دارند.

او نقش ولی فقیه در مدیریت بحران‌های اخیر را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: در حمله اخیر، فرماندهی هوشمندانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و آمادگی نیرو‌های نظامی، باعث شد دشمن در محاسبات خود دچار خطا شود و پاسخ سختی دریافت کند.

حجت الاسلام ادیب، گفت: بصیرت مردم در این شرایط، نشان داد که ملت ایران به خوبی حق را از باطل تشخیص می‌دهد و از ارزش‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند.

او با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت امام سجاد (ع) گفت: صحیفه سجادیه سرشار از معارف انسان‌ساز است و اگر جامعه ما به این دعا‌ها بازگردد، بسیاری از مشکلات اخلاقی و اجتماعی حل خواهد شد.

حجت الاسلام ادیب، کتاب رساله حقوق امام سجاد (ع) را منشوری از تمدن اسلامی دانست و توصیه کرد: مردم، به‌ویژه جوانان، در مسیر شناخت و عمل به این آموزه‌ها گام بردارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه