English

خطیب موقت کیش:

انسجام و وحدت ملی از برکات دفاع مقدس دوازده روزه بود

خطیب موقت کیش، گفت: انسجام و وحدت ملی از برکات دفاع مقدس دوازده روزه بود.

انسجام و وحدت ملی از برکات دفاع مقدس دوازده روزه بود
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، حجت الاسلام سیدمحمد حسینی، در خطبه های نمازجمعه، گفت: انسجام و یکدلی بعد از جنگ تحمیلی دوازده روزه رژیم صهیونیستی همچنان باید حفظ شود.

او افزود: در کمتر از ۲۴ ساعت، پاسخ‌های بیچاره کننده به متجاوزان داده شد.

حجت الاسلام سیدمحمد حسینی، گفت: صلابت نیرو‌های مسلح و انسجام ملی در کنار فرماندهی با صلابت فرمانده معظم کل قوا میدان نبرد را به نفع ایران تغییر داد.

خطیب موقت جمعه کیش با بیان اینکه شهدای اقتدار و امنیت ایران، سرمایه‌های کشور هستند، افزود: با شهادت آنها چهره واقعی دشمن نمایان و عامل ایستادگی یک ملت برابر متجاوزان شدند و امنیت و آرامش را مدیون همین شهدا هستیم.

حجت الاسلام سیدمحمد حسینی با اشاره به نقش رهبر معظم انقلاب اسلامی بعنوان میدان دار این نبرد دوازده روزه، گفت: رهبری و سکانداری حضرت آیت الله خامنه‌ای بی نظیر بود و با درایت‌های ایشان نیرو‌های مسلح با اعتماد به نفس متجاوزان را تنبیه کردند و حضورشان در مجلس عزاداری حضرت امام حسین (ع) بارقه امیدی در دل ملت و دوستداران نظام اسلامی ایجاد کرد.

خطیب موقت جمعه کیش به مردم و مسئولان توصیه کرد: همچنان برابر توطئه‌های استکبار هوشیار و مراقب باشند چرا که ذات آنها ضربه زدن به انقلاب اسلامی از هر طریق ممکن است.

حجت الاسلام سیدمحمد حسینی سالروز حمله نیرو‌های رضاشاه به مسجد گوهرشاد و به خاک و خون کشیدن تعداد زیادی از هموطنان بی دفاع در اعتراض به کشف حجاب را یادآور شد و افزود: آن قیام، نقطه عطف مقاومت برابر استبداد و سیاست‌های ضد دینی حکومت رضاشاه بود.

او با اشاره به نام گذاری ۲۱ تیر به نام روز حجاب و عفاف، تاکید کرد: نگاه اسلام به زنان، نگاهی رفیع است و باید به موضوع حجاب در جامعه بعنوان یک عنصر ایجاد امنیت و آرامش نگاه کرد و مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

خطیب موقت نمازجمعه کیش، سالروز بزرگداشت خوارزمی و فناوری اطلاعات و روز بهزیستی و تامین اجتماعی و سالروز تشکیل شورای نگهبان را که ضامن جمهوریت و اسلامیت نظام اسلامی است را گرامی داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه