سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

همکاری منطقه آزاد کیش و هگتا برای رونق گردشگری

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در نشستی صمیمانه با مدیرعامل هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا) در خصوص گسترش همکاری‌های مشترک برای رونق گردشگری در جزیره کیش گفت‌وگو کرد.

نشست همکاری کبیری و هگتا در کیش
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، محمد کبیری، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، در دیداری با علیرضا تابش، مدیرعامل هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا)، دیدار و برروی گسترش همکاری‌های مشترک برای رونق گردشگری در جزیره کیش بحث و‌گفت‌وگو کردند. 

در این نشست که با هدف بررسی ظرفیت‌های طرفین برای توسعه سفرهای هدفمند برگزار شد، طرفین بر طراحی و اجرای بسته‌های سفر ارزان ‌برای بازنشستگان، کارکنان تامین اجتماعی، توافق اولیه کردند.

محمد کبیری در این نشست با اشاره به زیرساخت‌های مناسب اقامتی، حمل‌ونقل و تفریحی جزیره کیش تاکید کرد: جزیره کیش این آمادگی را دارد تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های هگتا، میزبان موج جدیدی از گردشگران داخلی باشد. هدف ما فراهم کردن زمینه‌ای برای گردشگری در دسترس و باکیفیت برای همه مردم جامعه است.

علیرضا تابش نیز با اشاره به ماموریت‌های هلدینگ گردشگری تامین اجتماعی، اظهار کرد: هگتا با در اختیار داشتن زنجیره‌ای از خدمات گردشگری، آمادگی دارد در چارچوب یک همکاری مشخص، برنامه‌ سفرهای ارزان‌قیمت و منظم به مقصد کیش را برای جامعه تحت پوشش تأمین اجتماعی اجرایی کند.

در پایان این نشست، تصمیم بر تشکیل کارگروهی مشترک برای تدوین برنامه‌های عملیاتی و آغاز مراحل اجرایی این همکاری‌ها گرفته شد و این اقدام می‌تواند گامی مثبتی در توسعه گردشگری داخلی و تقویت اقتصاد کیش باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه