سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

استقبال چشمگیر تئاتری ها از پنجمین دوره جشنواره ملی تئاتر کوتاه کیش + فیلم

در پنجمین دوره برگزاری، ۳۴۵ اثر به دبیرخانه جشنواره ملی تئاتر کوتاه کیش ارسال شده است.

نشست خبری جشنواره تاتر کیش1403
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، مسعود رهبری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه رویکرد معاونت فرهنگی و اجتماعی ایجاد استقلال در برگزاری رویدادهای هنری و فرهنگی است گفت: این رویدادها نباید دستخوش تغییرات مدیریتی و یا سلیقه ای شوند لذا با این دیدگاه تلاش می کنیم به عنوان نهاد حمایتی در کنار برگزارکنندگان رویدادهای هنری و اجتماعی باشیم تا این جشنواره ها فارغ از تغییرات مدیریتی، بقا و استمرار داشته باشند.

مسعود رهبری سرپرست معاونت اجتماعی منطقه آزاد کیش

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش افزود: جشنواره ها بستر خوبی برای معرفی ظرفیت های کیش به هنرمندان است و هنرمندان هم سفیران خوبی برای معرفی جزیره کیش هستند.

وی حضور هنرمندان کیش در کنار هنرمندان دیگر شهرهای کشور در فضایی رقابتی را از دیگر مزیت های برگزاری این رویدادهای هنری و فرهنگی برشمرد و تصریح کرد: ایجاد شرایطی که هنرمندان جزیره کیش بتوانند در فضای ملی توانمندی خود را به مرحله آزمون بگذارند از دستاوردهای این جشنواره است و از طرفی جذب گردشگر تخصصی به جزیره کیش از دیگر مزیت های برگزاری این رویدادها است.

دراین نشست مدیرامورهنری معاونت فرهنگی واجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش نیز با بیان اینکه در جشنواره امسال تئاتر کوتاه کیش شاهد استقبال گسترده ای از سوی گروه های هنری شهرهای مختلف کشور بوده ایم گفت: ۳۴۵ اثر به جشنواره امسال راه یافتند که نسبت به سال گذشته تعداد ۱۰۰ اثر افزایش یافته است.

بحرینی مدیر هنری سازمان منطقه آزاد کیش

بدریه بحرینی افزود: از این تعداد 16 اثر پذیرفته شده است که در سه بخش تئاتر کافه ، ساحل و کشتی با هم رقابت می کنند.

دبیر برگزاری پنجمین دوره جشنواره ملی تئاتر کوتاه کیش هم در این نشست ضمن تشریح روند برگزاری به خبرنگاران اظهار داشت: این رویداد تنها جشنواره تخصصی تئاتر محیطی در کشور است و می توان گفت درجهان نیز کم نظیر است.

عباس نجاری ضمن تقدیر از گروه های هنری برای استقبال پرشور از این جشنواره، در خصوص داوری این دوره تصریح کرد: با حضور داوران مطرح کشور، علاوه بر گروه های برتر در هر بخش، در حوزه های کارگردانی، نویسندگی، طراحی فضا، برترین بازیگر زن و برترین بازیگر مرد نیز هنرمندان منتخب هیئت داوران معرفی می شوند.

وی افزود: در بخش عکاسی تئاتر که دومین دوره برگزاری را طی می کند همزمان با پایان جشنواره آثار عکاسان بررسی و نتایج اعلام می شود. در بخش طرح و ایده اجرایی نیز، علاقمندان ایده و طرح خود را به صورت مکتوب به کمیته داوران ارائه می کنند.

گفتنی است پنجمین جشنواره ملی تئاتر کوتاه کیش دوم تا پنجم دی ماه با حضور هنرمندانی از سراسر کشور برگزار می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه