سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

محمدشهرام پرورش در همایش غذا مطرح کرد:

توجه به فقر و گرسنگی در روز جهانی غذا

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی همدان درهمایش غذا، با اشاره به روز جهانی غذا، از رژیم غذایی سالم، امنیت غذایی، توجه دیگران به مقوله فقر و گرسنگی و .. سخن گفت.

روز جهانی غذا

به گزارش خبرگزاری موج همدان،  محمدشهرام پرورش، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به  روز جهانی غذا و بیان اینکه غذا از ابتدایی ترین نیازهای انسانی و بلکه تمام موجودات زنده است و نقش اساسی آن، انکار ناشدنی است، ابراز کرد: اشباع غریزه گرسنگی از آغازین روز آفرینش تاکنون همراه آدمی بوده به طوری که می توان گفت پیشرفت های شگفت انسان در عرصه صنعت و کشاورزی، مدیون پاسخ به همین غریزه ساده و ابتدایی است.

شهرام پرورش افزود: این روز برای توجه دادن جهانیان به سایه سیاه فقر و گرسنگی که عده ای را از داشتن حداقلی از غذا که بتواند سلامت آنها را تضمین کند محروم می کند مدنظر است.

پرورش بااشاره به اینکه شعار سال ۲۰۱۹ سازمان خواربار و کشاورزی «رفتار ما آینده را می سازد، رژیم غذایی سالم برای دنیای بدون گرسنگی» نامگذاری شده است، گفت: تامین و امنیت مواد غذایی از وظایف ذاتی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی استان است.

وی گفت: در این بخش مهم اقتصادی و تولیدی، ۱۱۵ هزار بهره بردار با تولید ۴.۹ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی با نسبت ۷۴.۵ درصد زراعی، ۱۵.۱ درصد باغی و ۱۰.۴ درصد دام و طیور و آبزی پروری نقش دارند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به روز جهانی غذا و بیان اینکه امنیت غذایی تولید پایدار و با کمیت از اهداف سازمانی بوده و با به کارگیری تمامی ظرفیت های علمی و عملی کارشناسان و همچنین نظارت بر مراکز تولیدی دنبال می شود، گفت: نتیجه این اقدام تولید محصول سالم و باکیفیت خواهد بود.

وی گفت: تامین مواد اولیه و عناصر مورد نیاز گیاه و دام با کیفیت مناسب و قابل قبول موجب تولید محصول با کیفیت شده و این محصولات در اختیار بخش صنایع تبدیلی و دامپروری قرار می گیرد.

پرورش تاکید کرد: سازمان جهاد کشاورزی سعی در شناساندن بخش کشاورزی به آحاد مردم دارد و با اجرای طرح های مختلف تلاش می کند با کاهش ضایعات در بخش کشاورزی از مراحل اولیه تولید تا بعد از تولید؛ میزان محصول در دسترس جامعه را افزایش دهد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان همدان مطرح کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان همدان به عنوان متولی بخش کشاورزی استان در سیاست گذاری خود به اهدافی چون مبارزه با فقر و گرسنگی و کمک به بهبود سلامت جامعه، حرکت در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و در نهایت تامین امنیت غذایی کشور و استان توجه داشته است.

منصور رضوانی جلال گفت: تقویت هرچه بیشتر توان کشاورزی استان، تولید محصولات کشاورزی با کیفیت و ارزش غذایی بالا و در نهایت تامین محصول سالم، ارزان و در دسترس برای تمامی آحاد جامعه سرلوحه فعالیت های اجرایی است.

رضوانی جلال با اشاره به روز جهانی غذا، عنوان کرد: استان همدان در سال ۹۷ در تولید گندم رتبه برتر کشوری را کسب کرده و رتبه اول در تولید کلزا و افزایش بهره وری بخش کشاورزی و افزایش برداشت در سطح را در کشور داراست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه