سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد

ظرفیت نیروگاه فراب اسلام‌آبادغرب به ۹۰۰ مگاوات می‌رسد

در شرایطی که ناترازی برق به یکی از مهم‌ترین چالش‌های زیرساختی کشور تبدیل شده است، تکمیل بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی فراب، ظرفیت تولید برق استان کرمانشاه را بدون نیاز به مصرف سوخت بیشتر، ۳۰۰ مگاوات افزایش می‌دهد.

استاندار کرمانشاه
به گزارش خبرگزاری موج از کرمانشاه

، منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه روز پنج شنبه در راستای پایش میدانی زیرساخت‌های تولید انرژی و پیگیری ارتقای زیرساخت‌های انرژی استان، از بخش‌های مختلف نیروگاه سیکل ترکیبی ۹۰۰ مگاواتی فراب بازدید کرد.

با بهره‌برداری از واحد بخار نیروگاه سیکل ترکیبی فراب ۳۰۰ مگاوات انرژی برق بدون مصرف سوخت بزودی به ظرفیت آن اضافه خواهد شد. افزایش تولید در این طرح از طریق بازیافت حرارت خروجی واحدهای گازی و تبدیل آن به انرژی الکتریکی انجام می‌شود؛ فرایندی که بدون مصرف گاز اضافی، بهره‌وری نیروگاه را ارتقا می‌دهد و نمونه‌ای مهم از استفاده بهینه از منابع انرژی به شمار می‌رود.

براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، بخش بخار این نیروگاه تا پایان شهریور وارد مدار خواهد شد و نقش مؤثری در تقویت پایداری شبکه و کاهش ناترازی برق استان و کشور ایفا خواهد کرد.

در جریان بازدید، تأمین پایدار آب مورد نیاز نیروگاه از محل پساب تصفیه‌خانه‌ها، وصول مطالبات مجموعه، توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و استفاده از ظرفیت شرکت‌های توانمند برای گسترش سبد انرژی استان مورد بررسی قرار گرفت.

معاون عمرانی استانداری، مدیرکل حوزه استاندار، فرماندار اسلام‌آباد غرب و مدیران ارشد صنعت برق استان و شرکت «فرآب» در این بازدید حضور داشتند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه