آموزش در کرمانشاه با «شاد» و تلویزیون آموزشی ادامه دارد

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: با وجود شرایط خاص روزهای اخیر، جریان تعلیم و تربیت در استان کرمانشاه همچنان با مدیریت منسجم آموزش و پرورش و همراهی فرهنگیان ادامه دارد .

شبکه شاد تعطیلی مدارس
به گزارش خبرنگار کرمانشاه خبرگزاری موج

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه  ضمن اشاره به تداوم فرآیند تعلیم و تربیت در روزهای اخیر، اظهار کرد: با وجود آسیب به ۱۰۴ فضای آموزشی شامل مدارس، سالن‌های ورزشی و آموزشگاه‌ها، جریان آموزش دانش‌آموزان همچنان فعال است و از طریق شبکه «شاد»، برنامه‌های تلویزیون آموزشی و تولید محتوای درسی توسط دبیران و معلمان بدون وقفه پیگیری می‌شود.

سلمان محبی با اشاره به وضعیت فعالیت‌های آموزشی در استان اظهار کرد: با وجود شرایط پیش‌آمده، مجموعه آموزش و پرورش استان تلاش کرده است روند آموزش دانش‌آموزان متوقف نشود و فرآیند تعلیم و تربیت با استفاده از ظرفیت‌های آموزشی موجود ادامه پیدا کند.

وی افزود: بر همین اساس، بستر آموزش از طریق شبکه «شاد» فعال شده و در کنار آن دانش‌آموزان می‌توانند از برنامه‌های «تلویزیون آموزشی» نیز استفاده کنند تا روند یادگیری آن‌ها با کمترین اختلال ادامه یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه تصریح کرد: علاوه بر این بسترها، دبیران و معلمان نیز با تولید محتوای آموزشی و درسی، مطالب مورد نیاز دانش‌آموزان را تهیه و در اختیار آنان قرار می‌دهند تا فرآیند آموزش به شکل منظم دنبال شود.

محبی در ادامه با اشاره به خسارات وارد شده به فضاهای آموزشی گفت: بر اساس برآوردهای اولیه، ۱۰۴ مکان آموزشی شامل مدارس، سالن‌های ورزشی و آموزشگاه‌ها دچار آسیب شده‌اند که موضوع بررسی و پیگیری برای جبران و بازسازی آن‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی همچنین با اشاره به وضعیت دانش‌آموزان و فرهنگیان در حوادث اخیر اظهار کرد: تاکنون شهادت یک دانش‌آموز تأیید شده و یک دانش‌آموز نیز مجروح شده است. همچنین در این حوادث دو نفر از معلمان نیز دچار مجروحیت شده‌اند که وضعیت آنان در حال پیگیری است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه با تأکید بر تداوم خدمات آموزشی و اداری گفت: در حال حاضر ادارات آموزش و پرورش، نواحی آموزشی و پرسنل اداری به‌صورت منظم در حال ارائه خدمات و پیگیری امور آموزشی و اداری هستند تا روند فعالیت‌های این مجموعه با نظم و انسجام ادامه یابد.

محبی در پایان تأکید کرد: مجموعه آموزش و پرورش استان با همراهی فرهنگیان، مدیران مدارس و کارکنان اداری تلاش می‌کند ضمن مدیریت شرایط موجود، مسیر آموزش و خدمت‌رسانی به دانش‌آموزان بدون وقفه ادامه داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه