رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه خبر داد:

سند توسعه دانش‌بنیان کرمانشاه در آستانه نهایی‌شدن / حمایت از دانش‌بنیان‌ها، حمایت از اشتغال‌زایی است

در نخستین نشست «سه‌شنبه‌های فناوری» بر حمایت از فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان استان، با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه، رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید شد.

شرکت های دانش بنیان
به گزارش خبرگزاری موج از کرمانشاه

، نخستین نشست «سه‌شنبه‌های فناوری» پیش از ظهر امروز، سه‌شنبه ۷ بهمن‌ماه، در پی تأکید استاندار کرمانشاه بر حمایت از فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان استان، با حضور جهانگیر شاهینی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه، سیامک آزادی رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد.

جهانگیر شاهینی در این نشست با تأکید بر نقش کلیدی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه اقتصادی استان اظهار کرد: محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان ظرفیت قابل‌توجهی برای ایجاد اشتغال پایدار، رونق بازار و تقویت بخش‌های تولیدی و صنعتی استان کرمانشاه دارند و می‌توانند پشتوانه‌ای مؤثر برای اقتصاد منطقه باشند.

وی افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با همین رویکرد، نگاه ویژه و حمایتی نسبت به توسعه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان اتخاذ کرده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه با اشاره به روند تدوین سند توسعه دانش‌بنیان استان تصریح کرد: این سند که در قالب بیش از ۶۰۰ صفحه درحال تدوین است، هم‌اکنون در مراحل پایانی و ویرایش نهایی قرار دارد و توسط  سازمان جهاددانشگاهی استان در حال تکمیل نهایی است.

شاهینی ادامه داد: در این سند، تمامی زیست‌بوم‌های استان در کنار بخش صنعت مورد توجه قرار گرفته و ظرفیت‌های موجود به‌صورت جامع بررسی شده است؛ ظرفیتی که می‌تواند جایگاه کرمانشاه را در میان استان‌های غربی کشور ارتقا دهد.

وی با بیان اینکه کرمانشاه قطب غرب کشور و پنجمین استان از نظر ظرفیت‌های اقتصادی است، گفت: برای تحقق توسعه اقتصادی در منطقه زاگرس، لازم است پایلوت‌های اقتصادی مبتنی بر دانش روز دنیا در استان اجرا و عملیاتی شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان افزود: بهره‌گیری از دانش روز و ظرفیت‌های بالقوه شرکت‌های دانش‌بنیان، مسیر دستیابی به توسعه اقتصادی را هموار می‌کند و زمینه بهره‌مندی از نیروی جوان، نخبه و تحصیل‌کرده را فراهم می‌سازد.

وی با اشاره به فعالیت حدود ۹۰۰ شرکت تولیدی در استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های استان می‌توانند با معرفی فارغ‌التحصیلان نخبه بومی به این شرکت‌ها و دستگاه‌های اجرایی، نقش مؤثری در به‌کارگیری نیروی انسانی متخصص ایفا کنند.

شاهینی با تأکید بر لزوم حمایت عملی از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان استان ظرفیت توسعه بیشتری دارند که با حمایت هدفمند و حذف موانع غیرضروری می‌توان مسیر رشد آن‌ها را تسهیل کرد. افزایش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح ملی، نشان‌دهنده عملکرد موفق نهادهای حمایتی از جمله سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و جهاددانشگاهی است و همه دستگاه‌های اجرایی باید در این مسیر همراه باشند.

در ادامه این نشست، سیامک آزادی رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه نیز با تأکید بر حمایت از جوانان نخبه و شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: جهاددانشگاهی تمام توان خود را برای رفع مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان به‌کار خواهد گرفت.

وی هدف از برگزاری نشست «سه‌شنبه‌های فناوری» را ایجاد بستری برای بررسی و حل مسائل شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و افزود: در این نشست‌ها، مشکلات واحدهای دانش‌بنیان به‌صورت مستقیم با دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها مطرح و در چارچوب قوانین پیگیری خواهد شد.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را لازمه توسعه اقتصادی دانست و تصریح کرد: موضوعاتی همچون حمایت‌های تسهیلاتی، رفع موانع و تامین فضای و تجهیزات در اولویت این نشست‌ها قرار دارد و با دستور اکید استاندار دستگاه‌های اجرایی ملزم به حمایت ویژه از این شرکت‌ها هستند.

در پایان این نشست، دو شرکت دانش‌بنیان «توسکا تجارت آریان» و «فناوران کاشت زاگرس» به بیان مسائل و مشکلات خود پرداختند که نیاز به سرمایه در گردش و تسهیلات توسعه‌ای از جمله محورهای مطرح‌شده بود و تصمیماتی در راستای رفع این مشکلات اتخاذ شد.

گفتنی است، نشست «سه‌شنبه‌های فناوری» به‌صورت مستمر و هر هفته سه‌شنبه‌ها با هدف حمایت عملی از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در محل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه برگزار می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه