سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

امام جمعه کرمانشاه:

در جنگ ۱۲ روزه با فرهنگ بسیج دشمن را شکست دادیم

حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری گفت: فرهنگ بسیج توانست ایران را در جنگ ۱۲ روزه به پیروزی برساند و در عرصه‌های نظامی و علمی کشور را به جایگاه برتر برساند.

امام جمعه کرمانشاه
به گزارش خبرگزاری موج از کرمانشاه

، حجت‌الاسلام و المسلمین حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در خطبه‌های نماز جمعه ۳۰ آبان، با اشاره به هفته بسیج گفت: بسیجی فردی است که مهم‌ترین سرمایه زندگی خود یعنی جانش را در راه خدا فدا می‌کند و این روحیه از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون در میدان‌های مختلف عامل شکست دشمن بوده است.

وی افزود: امام خمینی با تشکیل بسیج زمینه شکست دشمن را در عرصه‌های فکری، اعتقادی، فرهنگی و سیاسی فراهم ساخت و حتی در جنگ ۱۲ روزه نیز تکیه بر فرهنگ بسیج پیروزی ایران را رقم زد. غفوری تصریح کرد: تفکر بسیجی در عرصه نظامی، به‌ویژه تلاش‌های شهیدان تهرانی مقدم و حاجی‌زاده، توان موشکی کشور را به سطحی رسانده که دشمن را زمین‌گیر کرده است.

غفوری خاطرنشان ساخت: پیشرفت ایران در حوزه‌های پیچیده علمی و قرار گرفتن در جمع کشورهای برتر جهان نتیجه تلاش شبانه‌روزی دانشمندان بسیجی است. وی تأکید کرد: همان تفکر می‌تواند در عرصه اقتصادی، جنگ شناختی و فرهنگی نیز ایران را بر مشکلات فائق آورد و اگر مدیریت اقتصاد با روحیه بسیجی انجام شود، گره‌های معیشتی گشوده خواهد شد.

وی با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) اعلام کرد: پیاده‌سازی سبک و سیره آن حضرت در حوزه حجاب و عفاف می‌تواند همه چالش‌های این عرصه را برطرف کند. امام جمعه کرمانشاه همچنین از بسیج به‌عنوان یک تفکر الهی و مردمی یاد کرد که در تمامی حوزه‌ها، از دفاع مقدس تا پیشرفت علمی و سازندگی، نقش‌آفرین بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه