سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

امام جمعه کرمانشاه:

در جنگ ۱۲ روزه با فرهنگ بسیج دشمن را شکست دادیم

حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری گفت: فرهنگ بسیج توانست ایران را در جنگ ۱۲ روزه به پیروزی برساند و در عرصه‌های نظامی و علمی کشور را به جایگاه برتر برساند.

امام جمعه کرمانشاه
به گزارش خبرگزاری موج از کرمانشاه

، حجت‌الاسلام و المسلمین حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در خطبه‌های نماز جمعه ۳۰ آبان، با اشاره به هفته بسیج گفت: بسیجی فردی است که مهم‌ترین سرمایه زندگی خود یعنی جانش را در راه خدا فدا می‌کند و این روحیه از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون در میدان‌های مختلف عامل شکست دشمن بوده است.

وی افزود: امام خمینی با تشکیل بسیج زمینه شکست دشمن را در عرصه‌های فکری، اعتقادی، فرهنگی و سیاسی فراهم ساخت و حتی در جنگ ۱۲ روزه نیز تکیه بر فرهنگ بسیج پیروزی ایران را رقم زد. غفوری تصریح کرد: تفکر بسیجی در عرصه نظامی، به‌ویژه تلاش‌های شهیدان تهرانی مقدم و حاجی‌زاده، توان موشکی کشور را به سطحی رسانده که دشمن را زمین‌گیر کرده است.

غفوری خاطرنشان ساخت: پیشرفت ایران در حوزه‌های پیچیده علمی و قرار گرفتن در جمع کشورهای برتر جهان نتیجه تلاش شبانه‌روزی دانشمندان بسیجی است. وی تأکید کرد: همان تفکر می‌تواند در عرصه اقتصادی، جنگ شناختی و فرهنگی نیز ایران را بر مشکلات فائق آورد و اگر مدیریت اقتصاد با روحیه بسیجی انجام شود، گره‌های معیشتی گشوده خواهد شد.

وی با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) اعلام کرد: پیاده‌سازی سبک و سیره آن حضرت در حوزه حجاب و عفاف می‌تواند همه چالش‌های این عرصه را برطرف کند. امام جمعه کرمانشاه همچنین از بسیج به‌عنوان یک تفکر الهی و مردمی یاد کرد که در تمامی حوزه‌ها، از دفاع مقدس تا پیشرفت علمی و سازندگی، نقش‌آفرین بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه